Національна програма з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect, яка створена з ініціативи Президента України.

Небайдужі серця 04-10.12

         У сіру зимову пору, коли холод пронизує кожен куток, коли вітер змітає сліди людських кроків, небайдужі серця нашої громади виграють найтеплішу мелодію любові і турботи. Напередодні Дня Збройних Сил України та в чарівний День Святого Миколая, наша земля перетворюється на справжній обряд доброти – благодійну акцію "Подаруй воїну тепло рідного дому", де ми збираємо найкращі вітання у посилках, діти наповнені захопленням та чистою дитячою радістю, створюють подарунки і обереги для могутніх воїнів, а кулінарні майстрині передають найтепліші обійми у найсмачніших стравах:

ВІДКРИТТЯ "АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ"

       6 грудня, у День Збройних Сил України, в нашій громаді відбулося урочисте відкриття Алеї Пам’яті Героїв – земляків, які полягли за свободу і незалежність Батьківщини у російсько – українській війні.

Життя громади 20-03.12.2023

        02.12 Прощання з загиблим воїном-земляком Семенчуком Владиславом Михайловичем, який загинув від рук рашистських окупантів 28.11.2023 року. Вічна та світла пам’ять!

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

           Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Люди, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють надзвичайну силу духу і непохитну віру в життя.