Обладнання від Міжнародної гуманітарної організації ОКСФАМ та Дніпровської районної державної адміністрації

30 вересня 2023 року Новопокровська громада при співпраці з ГООГ«Світочі» отримала можливість тимчасового безоплатного користування генератором WS165-WS вартістю 23 211 євро та генератором WS440-SDS вартістю 51 603 євро, від БО «Oxfam» за підтримки народного депутата Сергія Демченка та начальника Дніпровської РВА Юрія Яндульського, завдяки яким громада зможе забезпечити електроенергією об’єкти критичної інфраструктури. Даний вклад Представництва міжнародної гуманітарної організації «Oxfam» у підтримку нашої територіальної громади відіграє важливу роль у забезпеченні надійного та неперебійного електропостачання для наших мешканців та забезпечити електроенергією об'єкти критичної інфраструктури. Генератори, надані вами, допомагатимуть забезпечити стабільність електропостачання в умовах війни. Ваша підтримка в цьому питанні надає нам можливість більш ефективно реагувати на потреби наших мешканців та забезпечити їх безпеку. Висловлюємо подяку народному депутату Сергію Демченку та начальнику Дніпровської РВА Юрію Яндульському,  за сприяння у цьому питанні та за підтримку в забезпеченні нашої територіальної громади необхідним обладнанням. Ми висловлюємо нашу глибоку вдячність за Вашу допомогу та підтримку. Наша територіальна громада завжди готова спільно працювати над зміцненням наших взаємовідносин та розвитком нашого регіону.

"Життя громади 25.09-03.10. 2023"

26-28 вересня до Дня захисника і захисниці України та Дня українського козацтва в осередках нашої громади пройшов благодійний марафон «Повертайся, солдате, додому живим». Заходи спрямовані на підтримку та допомогу нашим воїнам землякам і зближення жителів громади, що дає можливість кожному зробити свій внесок у наближенні Перемоги. Під час марафону зібрано кошти у розмірі – 111 212,6 гривень, які будуть спрямовані на потреби воїнів-земляків

Допомога внутрішньо переміщеним особам

       В ці випробувальні часи важливо підтримувати один одного, відчуваючи обов’язок висловити турботу та підтримку сім’ям з числа внутрішньо переміщених осіб за ініціативи селищного голови Людмили МУРКОВИЧ 29.09.2023 року 127 родин ВПО отримали продуктові набори, з яких 100 наборів надали голова Дніпровської районної ради Максим Лещенко спільно з БФ "Снайпер" на чолі з Юрієм Лавровим та 27 наборів - ГО «ОГ Світочі» на чолі з Альбіною Сільчук спільно з БФ «Чужих дітей не буває» Лесею Кузьменко.

Захід до Дня Захисників і Захисниць України

      З нагоди Дня Захисників і Захисниць України провели тематичний захід за участю гостей-військових. Захід розпочали слухаючи глибокий дзвін вічності, у хвилині мовчання згадали Героїв-земляків, котрі віддали своє життя за нашу свободу. Слова підтримки і вдячності, що пролунали в цей день, заполонили серця наших Захисників, які б’ються в такт серцю України.

Благодійний марафон "Повертайся, солдате, додому живим"

          У серці нашої громади горіло відчутне полум’я підтримки та людяності, яке вражало кожне небайдуже серце. В межах фестивалю «UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення» з 26 по 28 вересня до Дня Захисника та Захисниці України на території громади пройшов Благодійний марафон «Повертайся, солдате додому живим!», який об’єднав сотні громадян для підтримки наших воїнів.

Привітання до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва, Дня захисників і захисниць України

       Сьогодні, 1 жовтня, у нас особливий день, коли об'єднуються три важливі свята: День Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та День захисників і захисниць України. Ця трійна сполученість символізує нашу єдність та міцність в тяжкі часи.

Всеукраїнський день бібліотек

      30 вересня, відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек! Це особливе свято для тих, хто стоїть на сторожі нашої культурної спадщини та розвитку. Бібліотеки - це не лише книги та знання, це місця, де зустрічаються минуле, теперішнє та майбутнє.