"Життя громади 04.09 - 10.09.2023"

"Життя громади 04.09 - 10.09.2023"

 05.09 провели в останню путь загиблого Героя – Дручка Миколу Євгенійовича, який загинув 01 вересня 2023 року від рук рашистських окупантів. Вічна та світла пам'ять!

Новопокровська ТГ інформує

Новопокровська ТГ інформує

        Освіжаюча осіння пора дає поштовх небайдужим серцям зігрівати один одного словами підтримки та турботою. Міцно тримаючись у строю «кухонний батальйон» старанно додає енергії нашим воїнам, «городні війська» та небайдужі жителі громади продовжують підтримувати продовольчу безпеку. Цього тижня зібрали та відправили 5 950 кг (880 шт) соковитих вітамінів нашим незламним Захисникам. Господині закладів та установ Новопокровської селищної ради приготували поживні та смачні страви, щоб огорнути домашнім теплом та затишком воїнів на передових лініях фронту та у шпиталях: картопля запечена – 9 кг; кури запечені – 4 шт; сало/зельц – 5 кг;  риба смажена у клярі – 22,2 кг; хліб домашній та з цибулею – 176 шт;  котлети в тісті та солоні пиріжки 1310 шт;  запашна солодка випічка – 3230 шт;  вареники – понад 1500 шт;  салати (з огірків та помідорів, морква по-корейськи, малосольні огірки, квашені помідори, свіжі овочі та фрукти) – понад 45 кг; мед – 7,5 л.

Новопокровська ТГ інформує

Новопокровська ТГ інформує

       Нещодавно селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та наша незламна агітбригада відправилися на віддалену передову, де наші захисники борються за мир і безпеку нашої країни. У цих важких польових умовах, де кожен день - це новий виклик для душі та тіла, наші воїни заслужено повинні бути оточені нашою підтримкою та вдячністю.

ВІЙСЬКОВИЙ ПДФО ЗАБЕЗПЕЧУЄ ГІДНІ УМОВИ ЖИТТЯ ДЛЯ РОДИН ВІЙСЬКОВИХ У ТИЛУ-ЕКСПЕРТИ

ВІЙСЬКОВИЙ ПДФО ЗАБЕЗПЕЧУЄ ГІДНІ УМОВИ ЖИТТЯ ДЛЯ РОДИН ВІЙСЬКОВИХ У ТИЛУ-ЕКСПЕРТИ

Податок на доходи фізичних осіб із зарплат військовослужбовців покликаний забезпечити необхідні їм послуги від влади, зокрема перекрити потреби їхніх родин, забезпечивши належні умови життя їхнім рідним, батькам і дітям. В тому числі це стосується і місцевого самоврядування, яке отримує дві третіх цього податку пишуть у своєму матеріалі «Військовий ПДФО: «Хіба ревуть воли, як ясла повні?» радниця голови Асоціації міст України з муніципальних питань, народна депутатка Оксана Продан та виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.