Новопокровська територіальна громада

Дніпропетровська область, Дніпровський район

Небайдужі серця: "Великодній кошик"

Дата: 24.04.2025 10:32
Кількість переглядів: 155

З великою вдячністю звертаємося до всіх небайдужих жителів нашої громади, які долучилися до благородної справи — надали продукти для випікання пасок та приготування страв для наших захисників.

  • Григорій Бахмат: цукор 750 кг, борошно 250 кг (24 000 грн);
  • Людмила та Юрій Балущак: борошно 140кг, маргарин 30 кг, формочки – 540 шт, глазур 14 пач, дріжджі 22,5 кг, капуста, сир, майонез, огірки, часник (16 200 грн);
  • Олександр Бєлих: борошно 500 кг, родзинки 10 кг (14 000 грн);
  • Віталій Мацвейко: олія 250 л (12 500 грн);
  • Микола Ремез: борошно150 кг, дріжджі 10 кг, цукор 10 кг, дріжджі сухі 0,5 кг, форми для пасок 30 шт (5 800 грн);
  • Жителі Ганно Мусіївки: форми 201 шт.,яйця 165 шт, цукор 12 кг 700 гр, молоко 11 кг 500 гр., глазур 7 уп., маргарин 2 кг 400 гр, розпушувач 1 уп., родзинки 0,450 кг, дріжджі 0,300 кг, ванільний цукор 0,080кг, посипка 0,025 кг, ванілін 0,016 кг (5 500 грн);
  • Констянтин Хрипко: олія 60 л (3 000 грн);
  • Ліна Красавіна: форми 40 шт, яйця 30 шт, борошно 25 кг, ваніль 20 шт, глазурь 11 шт,  дріжжі сухі 10 шт, посипка 10 пач.,  цукор 5 кг, олія 5л,   пудра цукрова 5 шт, маргарин 3 кг, сіль1 кг (3 000 грн);
  • Наталія Яковенко: маргарин 9,95 кг, молоко 50 л (3 000 грн);
  • Микола Крюков: борошно 60 кг, олія 15л , цукор 5 кг (2 500 грн);
  • Ірина Грабко та Олена Гайдар : яйця 60 шт, форми 50 шт., ванілін 20шт., цукор 5 кг. ,маргарин 2,400 кг., родзинки 2 кг., дріжджі 500 г., посипка 0,360кг., (2 200 грн);
  • Альбіна Сільчук: яйця 50 шт, цукати 5 кг (2000 грн);
  • Анатолій Мотуз – 2 000 грн;
  • Олександр Муркович: цукати 6 кг, цукор 10 кг, форми 20 шт (2100 грн);
  • Федосов Максим - 2000 грн;
  • Немченко Інна - 1500 грн;
  • Анатолій Гарус: борошно 50 кг (1 300 грн);
  • Анатолій Кондрацький - 1000 грн.     
  •  
  • Валентина Трошина: формочки для пасок 15 шт, яйця10шт, ванілін 7 пачок,  цукор1 кг, цукрова пудра 0,4 кг, маргарин 0,250 кг ,родзинки 0,2 кг,посипка дріжджі 0,1 кг,  0,015 кг
  • Людмила Гайдар: яйцо 30 шт, форми для пасок 10 шт, глазур  4 пачки, маргарин 1кг, родзинки 0,450кг, цукрова пудра 0,400 кг, присипка 0,150 кг, ванільний цукор 0,1 кг
  • Ольга Руденко :формочки для випічки 14 шт, цукор 0,800 кг, посипка 0,200 кг, родзинки 0.160кг ,цукрова пудра 0,150 кг., дріжджі 0,100 кг, ванільний цукор 0,030 кг.
  • Стефанія Бичковська: глазур 8 пач. , маргарин 4 кг 090 гр., цукор 0,800 кг., посипка 0.420кг, родзинка 0,270 кг, цукати 0,175 кг, ванілін 0,010 кг
  • Леся Карвай: яйця 20 шт., борошно10 кг., присипка 5 п, родзинки 2 п., молоко 2 л., цукор 0,800кг, сметана 0,400 кг, маргарин 0,4кг, дріжджі 0,100 кг
  • Вікторія Коршунова: яйця 11 шт, цукор 1 кг, маргарин 0.200 кг, пудра 0,180 кг, посипка 0,170 кг, дріжджі 0,100 кг, ванільний цукор 0,040 кг.
  • Юлія Филь : форми – 43 шт., ванілін 9 шт., посипка 9 шт, сухі дріжджі 5 п., цукор 4 кг., родзинки 3 п,  маргарин 0,450кг, дріжджі 0,100 кг
  • Людмила Діденко: яйця 10 шт, молоко 2 л, посипка 2 п., ванілін 2 п., розпушувач 2 п., цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг,  родзинки 0,1 кг
  • Олена Косенко, Інна Косенко, Андрій Косенко: ванілін 6 п., посипка  3 п., цукор 3 кг, глазур 3 п., маргарин 1, 350 кг, дріжджі 0,2 кг
  • Ірина Залюбовська: яйця 30 ,форми для пасок 10 шт., глазур для пасок 6 шт, цукор1,8кг, ванілін 1шт, маргарин 0,6кг, посипка 0,2 кг
  • Роза Голенкова: молоко 6 л., форма для пасок 6 шт.вел., ванілін 0, 020 кг, кунжут білий 0,195 кг, кунжут чорний 0.190 кг
  • Ремез Віталій: формочки для пасок 3 шт, посипка 2 п., ванільний цукор 2 п., глазур 1 п., барвник 1 п., дріжджі 0,2 кг 
  • Віктор Матяж: ванілін 25 шт, молоко 10 л, наліпки на яйця 10 шт, барвник 5 шт, сливки 3л, маргарин 2.0кг, родзинки 1.1 кг
  • Людмила Пастушенко: форми для пасок – 10 шт, ванілін – 10 шт, маргарин – 1,500 кг, родзинки 0,65кг, дріжджі сухі 0,2 кг
  • Наталя Колесник: формочки для випічки 39 шт., ванілін 10 шт, цукор 2 кг, маргарин 0,900 кг,  Дріжджі 0,050 кг.
  • Віта Волохова: формочки 10 шт. , молоко 6 літрів, ванілін 3 п., борошно 1,5 кг, глазурь 2 п, цукор 2 п, дріжджі  0,200 кг
  • Наталя Кучерява: формочки для пасок 10 шт, розпушувач тіста 1 шт,ванілін 5 п., маргарин 0,5 кг, дріжджі 0,2 кг
  • Ольга Хрипко: форми 10 шт, борошно 2 кг, цукор 800 гр. маргарин 0,200кг, дріжджі 0.100 кг., посипка  0,030 кг
  • Ольга Вербецька:борошно2 кг., цукор 1,700 кг , родзинки 0,150 кг, ванільний цукор 0,030 кг, присипка 0,030 гр.
  • Катерина Гринченко: глазур конд. 3п., фарби для яєць 3п.,присипка 2п.,цукор 1кг, дріжджі 0,5кг,маргарин 0,5кг
  • Юлія Дуденко: яйця 10 шт, формочки для пасок 10 шт, барвник 4 п глазур 2 п, цукор 1,5 кг, посипка  1 баночка.
  • Юрій Проскура: форми для пасок 40 шт., маргарин 1кг., родзинки 0, 600 кг., посипки 0,5кг, дріжджі 0,5кг
  • Ірина Недайвода : форми для пасок 85шт., ванілін 25 пач, посипка 8пач, фарба для яєць 2пач,родзинки 1кг,
  • Тетяна Луговська.: яйця 10 шт., посипка 0,085 кг, цукор 0,800 кг, маргарин 0,580 кг, дріжджі 0.100 кг.               
  • Владислав Кадров : яйця 10 шт.,борошно 2 кг.,цукор 1 кг.,смалець – 0,500кг,дріжджі 0,200кг
  • Олександр Дешко : посипка 10 п., формочки для пасок 5 шт, ванілін 6 п., масло 1,47 кг,дріжджі 0,1 кг
  • Тетяна Баштаненко: яйця 20 шт., посипка10 шт., ванільний цукор 7 шт.,
  • молоко 2 л,цукор 1 кг
  • Олена Нікітчук: формочки для пасок  10 шт.,яйця 10 шт, посипка  4 п, цукор 1 кг, дріжджі 0,3 кг
  • Наталія Старик: форми 15 шт, посипка 10 шт, дріжджі 5 шт, глазур 3 шт, цукор 2 кг, родзинки 5 п
  • Людмила Бєгас: посипка 4 п., ванілін 2 п., розпушувач 2 п., цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг
  • Валентина Голіченко:  форми для пасок 90 шт, масло  1, 740 кг, цукор ванільний 0,210 кг
  • Наталія Жовчак: форми 40 шт., ванільний цукор 10 п.,цукор 5 кг, присипка 4 шт.,маргарин 0,750 кг
  • Юлія Погрібняк: форми 3 шт, цукор 1 кг, Ванільний цукор 1п., глазурь 0.065 кг, посипка 0,030 кг
  • Ірина Дірша: ванільний цукор 3 п., цукор 1 кг, глазур 1 п, маргарин 0,450 кг, дріжджі 0,1 кг
  • Оксана Гурін: Дріжджі 0,5 кг, Маргарин 0,5 кг,Цукор 1 кг,Ванілін 5 пачок, борошно1 кг
  • Тетяна Кушнір: форма для пасок 10 шт, глазур конд. 3 п., посипка 3 п., родзинки 2 п
  • Тетяна Мотуз: дріжджі 200 г, родзинки 0,090 кг, посипка 0,040кг, розпушувач 0,015кг
  • Анна Ясногор: яйця 10 шт, присипка 2 п., глазур 2 шт, цукор 0,800 кг., масло 0,200 кг
  • Анастасія Кнаджян: борошно 5.700кг, цукор 1 кг., цукор 0,800 кг, маргарин 0,450 кг
  • Валентина Пьосова: дріжджі мокрі 0,5 кг, глазурь 0,15 кг, цукрова пудра 0,090кг
  • Овчаренко Ольга:  дріжджі0,100кг., пудра цукрова 0,075 кг.,родзинки0,0 75 кг, арахіс 0,150 кг
  • Сергій Карнаух : форми 5 шт, Посипка 1 п, Дріжджі сухі 0,024 кг,дріжджі сухі 0,2 кг
  • Людмила Прищепа: яйця 20шт, глазур 10пач,  сливки 1л, ізюм 0,5кг, посипка 0,5кг.
  • Катерина Андреєва: цукор 1 кг, глазур 1 п.,, желатин 1 п., посипка1 п., дріжджі 0,1 кг
  • Володимир Азаров: форми 100 шт, глазур 15 шт, набір барвників 5 шт, посипка 1 кг борошно- 5 кг, цукор 2 кг, масло 0,360 кг, посипка - 0,50 кг,
  • Зінаїда Матяж: яйця 25 шт, форми для пасок 10 шт.,макарони 4кг, масло 1,070 кг
  • Олена Подолкіна: маргарин 0,450 кг, родзинки 0,2 кг, цукати 0,2 кг,масло 0,2 кг
  • Тетяна Подолкіна: яйця 5 шт, молоко 3л, цукор 0,8 кг ,ванільний цукор 0,1 кг
  • Інна Гельд: Посипка 6 п., ванілін 4 п., сіль 1 кг, цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг
  • Валентина Гулей: посипка 2 п., ванільний цукор 2 п., розпушувач 1п., глазур 1п
  • Олександр Кулик : форми 100шт, посипка 20пак, дріжджі 5пач., маргарин 1кг
  • Меланія Житник :, форми для пасок 60шт, дріжджі сухі 17пач, глазур 10пач,.
  • Михайло Денисюк: сметана 0,400 кг, масло 0,360 кг, ванільн.цукор 0,090 кг
  • Віталій Гузенко: форми 3шт., посипка 0,030 кг, ванільний цукор 0,010 кг
  • Олена Прохвацька: молоко 0,950 кг, дріжджі 0,200 кг, посипка 0,030 кг
  • Ганна Мокрогузова: посипка 6 п., ванілін 2 п.,цукор 1 кг, дріжджі 0,3 кг
  • Микола Ремез: форми для пасок 30 шт, цукор 10 кг, дріжджі сухі 0,5 кг
  • Ніна Колісник : форми для пасок 10 шт,  глазур 2 пач, родзинки0,3 кг.
  • Валентина Пьосова: форми для пасок 15 шт, приправа для плова 1п.
  • Наталія Медведецька: яйця 70 шт, ванільний цукор 2 п.,цукор 1 кг
  • Ліна Подолкіна: форми 35 шт.,яйця 10 шт.,молоко 6л, цукор 1.500.
  • Яна Бездень: боршно 3,400 кг, яйця 10 шт, посипка 6п.,глазурь 3 п.,
  • Віктор Ганжа: ванілін 1 п., олія 0,5 л ,масло 0,2 кг, маргарин 0,2 кг
  • Наталія Остащенко: форми 15 шт, віанілін 3 шт, маргарин 1.8 кг
  • Ніна Кісіль : форми для пасок 20шт, ваніль  20п,  одзинки  1,5кг
  • Вікторія Нанкевич: яйця 20 шт.,посипка 10 п., родзинки 0,200кг
  • Світлана Литвиненко: яйця 15 шт., цукор 1 кг, дріжджі 0,100 кг
  • Яна Козачук: посипка 5 п, форми 4 шт., цукор 2 кг, глазурь 1п
  • Зубаль Богдан: маргарин 0,4 кг, дріжджі 0,2 кг, присипка 0,040 кг
  • Аліна Друзякіна: борошно 2 кг., посипка 2 п., цукор 0,800 кг,
  • Наталія та Ігор Чергинец: молоко 4 л.,сир 1 кг., сметана 1 кг.
  • Наталія Трегуб : форми 10 шт, дріжжі 1,5 кг, родзинки 0,3 кг
  • Юрій Гурін: маргарин - 1 кг, посипка - 1 кг, родзинки - 1 кг
  • Ніна Петренко: Родзинки 0,5 кг, курага 0,5 кг, вершки 0,5 л
  • Оксана Гайдар: молоко 6л, сметана  0,5 л, Родзинки 0,2 кг
  • Світлана Паніна: формочки для випічки 13 шт, цукор 2 кг.
  • Наталія Перетятько: яйця 20 шт, вершки 1 л, масло 0,6 кг
  • Людмила Опайниста: цукор 1 кг, посипка 2 п., глазур 1 п.
  • Лариса Білан: дріжджі 3пач, родзинки 2пач, масло 2пач.
  • Людмила Петрушина:молоко 9,5л, яйця 10 шт.,цукор 1кг
  • Людмила Богінська: маргарин 0.550 кг. родзинки 0,100 кг.
  • Віктор Науменко :5 л молока, 1 л сливок, 1,5 кг. творога 
  • Наталія Харламова: цукор ванільний 4п.,присипка 2п.
  • Іванна Чергинець : молоко 4,5 л.,сир 1 кг,.сметана 1 кг.
  • Ольга Грига: яйця 10 шт., цукор 1 кг.,розпушувач 1 п
  • Олексій Жук: форма 40 шт, цукор 5 кг, родзинки 1 кг
  • Марина Бігун: форми для випічки 15 шт, яйця 10 шт
  • СвітланаСтанчук :цукор 1 кг, масло 1 кг, яйця 20 шт
  • Владислав Кучерявий: олія 0,750 мл, маргарин 0,5 кг
  • Ольга Коляда: форма для пасок 10шт, присипка 10п
  • Ольга Грибкова: цукор- 900 гр., посипка 0,050 кг
  • Наталія Трошина: посипка 11 шт., форми 2 шт.
  • Яна Чергинець :дріжджі 0,100 кг.,формочки 3 шт.
  • Валентин Денисюк: глазур 3 пачки, дріжджі 1 кг
  • Віталій Нечипуренко: цукор 1 кг,маргарин 0,2 кг
  • Вікторія Лисенко: родзинки 1,34кг, цукати 0,28кг
  • Оксана Гайдар : яйця 10 шт, глазур 1п., мед 1л.
  • Інна Іщенко : яйця 20шт, молоко 6л, сливки 1л
  • Софія Кобякова та Єгор Коломоєць: яйця 20 шт.
  • Олена Кутова та Віталій Козаков: яйця 30 шт.
  • Людмила Личката: посипка 6 п, форми 3 шт.
  • Тамара Щасливець: яйця 15 шт., цукор 3 кг
  • Світлана Коваль : яйця 10 шт, цукор 1кг
  • Анна Шевченко:форма для пасок 20 шт
  • Анатолій Мотуз: яйця 150 шт., гуси 5 шт.
  • Ірина Ромашко: цукор 1кг., борошно 1 кг.
  • Дарья Радченко: яйця 15шт.,цукор 800гр.
  • Анастасія Зубаль : яйця 10 шт,цукор 1 кг.
  • Тетяна Градінович: Присипка 0,030 кг
  • Юрій Радченко: яйця 24шт.,цукор 1,7 кг
  • Оксана Залужня: яйця 10 шт.,цукор 1 кг
  • Тетяна Градінович: Присипка 0,030 кг
  • Вікторія Чернобильська : цукор 5 кг
  • Леонід Пільховський: молоко 10 л
  • Лариса Бігун: яйця 20шт,цукор 2кг
  • Валентина Петренко : молоко 2л
  • Процик Вікторія.: цукор 2,500кг
  • Тетяна Залюбовська: яйця 78 шт.
  • Любов Кулабухова: яйця 23 шт.
  • Світлана Деметр: форми 25 шт.
  • Тетяна Баштаненко: яйця 15шт
  • Аліна Косенко: дріжджі 2,5 кг
  • Олександр Дешко: молоко  4 л
  • Наталія Мазурець: мак 0,2 кг
  • Володимир Стьоба: Олія 6 л
  • Наталія Петренко: молоко 6л.
  • Ольга Перетятько: яйця10 шт.
  • Тетяна Маринець: цукор 5 кг
  • Наталя Перець: яйця 50 шт.
  • Аліна Косенко: 2,5 кг дріжді.
  • Ольга Авраменко: яйця 30 шт.
  • Олена Денисюк : яйця 30шт
  • Лариса Студент: цукор 3 кг
  • Олена Подолкіна: цукор 3 кг
  • Овчаренко Ольга: яйця 10шт;
  • Альона Фандеєва: молоко 3 л
  • Наталя Шипор: яйця 10 шт
  • Світлана Деметр: яйця 10 шт
  • Юлія Гамзин: молоко 3л
  • Яна Ткаченко:  яйця 15шт
  • Інна Свіренко: цукор 2кг
  • Оксана Корж:яйця 40шт
  • Тетяна Посадна :олія 5л
  • Ганна Ремез :цукор 5 кг
  • Людмила Вовк: яйця 10 шт.
  • Наталя Чепа:молоко 10 л.
  • Ніла Гурова: яйця 12 шт.
  • Марина Батенко:яйця 50 шт.
  • Тетяна Макарчук: яйця 20 шт.
  • Наталя Крючкова: яйця 10 шт.
  • Наталя Бичковська :яйця  30 шт.
  • Марія  Луговська: яйця 10 шт.
  • Любов Кириченко: форми 10 шт.
  • Валентина Шокотько: яйця 10 шт.
  • Ірина Локотош:10 л молока;                                                                                       
  • Дарія Крюкова:т яйця 30 шт.
  • Анна Кислична: яйця 20 шт.
  • Анастасія Муркович : молоко 2 л.
  • Юлія Дегтярьова: яйця 20 шт.
  • Коломоєць: яйця 10 шт.
  • Тетяна Чорнобіль: яйця 50шт.
  • Олена Синяк:  яйця 20шт.
  • Ніла Михайлова :яйця 20шт.
  • Жанна Султанова :маргарин 5кг.
  • Ольга Горбун: молоко 2 л.
  • Наталія Козін: молоко 2 л
  • Наталія Денисюк: молоко 2 л.

 

  • Ганно Мусіївка люди: форми 201 шт.,яйця 165 шт, цукор 12 кг 700 гр, молоко 11 кг 500 гр., глазур 7 уп., маргарин 2 кг 400 гр, розпушувач 1 уп., родзинки 0,450 кг, дріжджі 0,300 кг, ванільний цукор 0,080кг, посипка 0,025 кг, ванілін 0,016 кг.
  • Іверська гімназія: форми для випічки 21 шт., глазур 5 пач., родзинки 2 кг, посипка 0.255 кг, маргарин 1 кг 200 гр.
  • Колектив Криничанської гімназії : форми 200 шт., яйця 90 шт.,,присипка 1 кг., цукор 3,800 кг.,олія 1 л.
  • Криничанська школа: ваніль  26шт

Новопокровський ліцей (діти)

1 клас

  • Антоніна Тищенко: формочки для пасок 3 шт., посипка  2 п цукор 1 кг, барвник для яєць 1 шт., маргарин 0,5кг, дріжджі 0,1 кг,родзинки 0,1 кг, цукати 0,1 кг
  • Анастасія Тернова: яйця 10 шт.,цукор 2 кг, посипка 2 п., масло 1 кг, глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт.
  • Надія Шерстюк: яйця 10 шт., ванілін 3 шт., посипка  2 п, глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт., дріжджі 0,1 кг
  • Тетяна Гамзін: ванілін 20 шт ,борошно 2 кг,цукор 2 кг,посипка 2 бан.,цукати  0,3 кг
  • Артур Яворський: ванілін 3 шт., цукор 1 кг, посипка 1 п ,дріжджі 0,1 кг
  • Аліна Самофал: формочки для пасок 5 шт., ванілін 3 шт., посипка 2 п
  • Євгенія Гурін: ванілін 5 шт, Посипка 4 п., дріжджі 0,1 кг,
  • Тимофій Черненко: яйця 20 шт.,цукор 3 кг

2 клас

  • Кіра Денисюк: посипка  2 шт.,цукрова пудра 2 шт.,цукор 1 кг, дріжджі 0,1 кг
  • Дамір Кравчук: ванілін 2 шт. цукор 1 кг, маргарин 0,350 кг, родзинки 0,1 кг
  • Ангеліна Гринченко: формочки для пасок 9 шт.,Маргарин 0,250 кг
  • Аліна Сарман: яйця 10 шт.,посипка  2 шт.,маргарин 0,250 кг
  • Олександра Пономаренко: цукор 1 кг,маргарин 0,350 кг
  • Мілана Сахарчук: посипка  4 шт.,цукрова пудра 1 шт
  • Дмитро Благодатський: декор на паску 2 набори
  • Єва Кнєвець: декор на яйця 12 шт.,цукор 1 кг
  • Нікіта Куштуряк: посипка  4 шт.,глазур 3 шт.
  • Софія Самарець: посипка  4 шт, ванілін 2 шт.
  • Тимофій Кузнєцов: цукор 1 кг
  • Артур Горяний: борошно 2 кг
  • Іван Лесик:цукор 1 кг

3 клас

  • Максим Дейнега: ванільний цукор 2 п, посипка  2 п, цукор 1 кг, маргарин 0,5 кг, родзинки 0,2 кг
  • Даріна Смірнова: формочки для пасок 5 шт.,посипка 2 п,цукор 1 кг, маргарин 0,2 кг

4 клас

  • Дмитро Тарасов:яйця 10 шт., посипка  10 шт.,ванілін 4 шт.,цукор 1 кг,маргарин 0,5 кг
  • Іван Трошин: посипка  2 шт., ванілін 2 шт.,цукор 1 кг, родзинки 0,200 кг
  • Дарина Кузнєцова: цукор 1 кг, ванілін 1 шт.,чай 1 уп.,печиво 1 уп.
  • Злата Єржекевич: посипка  2 шт., цукор 1 кг,глазур 1 шт.
  • Єгор Лесечко: посипка  2 шт., ванілін 2 шт, цукор 1 кг
  • Єлизавета Василенко: глазур 3 шт.,цукор 1 кг
  • Софія Ремез: формочки для пасок 10 шт.
  • Злата Горяна :борошно 2 кг
  • Назар Петренко: молоко 3 л

5 клас

  • Владислав Благодатський та  Артем Дядечко: цукор 3 кг ,розпушувач тіста 2п, желатин 2 п,барвник для яєць 2 шт.,ванілін 2 п, посипка  1 шт.,маргарин 0,5 кг, родзинки 0,2 кг
  • Дар'я Завалипіч: формочки для пасок 2 шт.,ванільний цукор 2 шт.,глазур 1 шт., цукор 1 кг, родзинки 0,1 кг,
  • Дар'я Мотуз: формочки для пасок 4 шт., барвник для яєць 1 шт.,декор на паску 1 шт.,дріжджі 0,1 кг
  • Аріна Денисюк: посипка  2 шт.,цукор 1 кг,цукрова пудра 1 шт.,глазур 1 шт.
  • Олександр Ніколайчук: яйця 10 шт., молоко 2 л, олія 2 л, цукор 1 кг
  • Анна Полосіна: формочки для пасок 5 шт., посипка  2 п
  • Софія Перець: посипка  1 шт.,розпушувач тіста 1 п
  • Вікторія Максимнюк: посипка  2 п, ванілін 2 шт.
  • Олександра Бєлякова: посипка  1 шт.
  • Юлія Пальчук: розпушувач тіста 1 п
  • Жанна Цибулько: яйця 10 шт.
  • Ярослав Козін: глазур 1 шт.
  • Сергій Посадний: олія 3 л

6 клас:

  • Лідія Вітковська: формочки для пасок  10 шт., ванілін  5 пачок., глазур  4 шт., цукор 1 кг, родзинки 1 кг, молоко 1,5 л, яйця 10 шт.,
  • Максим Трегуб: яйця 10 шт., родзинки  0,5 кг, посипка   5 шт., ванілін  5 пачок., декор для яєць  20 шт.;Софія Щасливець:  цукор 1 кг, родзинки  0,090 кг, маргарин  0,250 кг, посипка   6 шт..
  • Назар Ремез:  барвник для яєць  1 шт., глазур  2 шт., посипка   0,2 кг, яйця 10 шт.;
  • Олександр Дуда: формочки для пасок  3 шт., дріжджі  0,2 кг, посипка   3 шт.;
  • Вікторія Буря: посипка 3 шт., маргарин  0,250 кг, формочки для пасок 3 шт.;
  • Евеліна Баштаненко: цукор 1 кг, маргарин  0,250 кг, дріжджі  0,3 кг;
  • Мирослава Інюшина:розпушувач тіста  3 шт., посипка   3 шт.;
  • Кирило Решетняк: яйця  10 шт., цукор  1 кг, посипка   5 шт.;
  • Анна Гноєвець:посипка   5 шт., ванілін  5 пачок., цукор  1 кг;
  • Артем Потуремець:  маргарин  0,250 кг, посипка   5 шт.;
  • Сергій Силкін:молоко  1,5 л, цукор  1 кг, яйця  20 шт.;
  • Діана Миржва: маргарин  0,250 кг, посипка   3 шт.;
  • Аліса Паршутіна: маргарин  0,5 кг, посипка   3 шт.;
  • Сніжана Сирота: молоко  4 л, яйця  10 шт.;
  • Поліна Савченко :посипка   0,5 кг;
  • Єлизавета Черненко :цукор  1 кг;
  • Євгеній Авраменко: яйця  10 шт.;

7 клас:

  • Тимофій Тищенко: цукор  1 кг, цукати  0,1 кг, дріжджі  0,1 кг, посипка   2 шт., родзинки  0,1 кг, маргарин  0,2 кг, ванілін  2 пачки., барвник для яєць  1 шт., формочки для паски  5 шт
  • Давид Максимчук: яйця 10 шт., цукор  1 кг, глазур  2 шт. розпушувач тіста  1 шт., ванілін  2 пачки., посипка  1 шт.;
  • Кіріл Цибулько :цукор  1 кг; ванілін  1 пачка., яйця  10 шт., посипка   3 шт., згушувач сметани 1 шт.;
  • Марк Рєзнік: цукор  2 кг, родзинки  0,2 кг, посипка   2 шт., ванільний цукор  2 шт.;
  • Володимир Гурін:цукор  1 кг, молоко  1,5 л, ванілін  2 пачки., посипка   1 шт.;
  • Софія Горобець:  посипка   2 шт., цукор 1 кг, маргарин  0,2 кг.
  • Данило Горобець : глазур  1 кг, ванілін 1 пачка., цукор  1 кг;
  • Катерина Градінович: цукор 1 кг,
  • Аріна Савченко:  посипка   0,5 кг;
  • Кирило Залужний: молоко  2 л;

 

8 клас:

  • Дмитро Завалипіч: цукор 1 кг, формочки для пасок  2 шт., ванільний цукор  1 шт., глазур  1 пачка, родзинки  0,090 кг;
  • Сергій Гурін: молоко  1,5 л, борошно 1 кг, цукор 1 кг, посипка   2 шт., ванілін  2 пачки;
  • Вікторія Василенко: цукор 1 кг, формочки для пасок  10 шт.;
  • Віктор Лучко: цукор  1 кг, посипка   4 шт., маргарин  0,2 кг;
  • Вероніка Звонарь: цукор 1 кг, ванілін  2 пачки;
  • Катерина Лесик : цукор 1 кг.

9А клас:

  • Максим Макаров:  формочки для пасок 10 шт., родзинки  0,150 кг, посипка  1 шт., яйця  10 шт..
  • Олександр Оковитий: цукор  1 кг, глазур  1 шт., дріжджі  0,1 кг;
  • Денис Посадний :олія  3 л;
  • Аріна Смірнова:  формочки для пасок  5 шт., маргарин  0,2 кг, дріжджі  0,1 кг, глазур  1 шт., посипка   2 шт.;
  • Михайло Білоус: маргарин  0,5 кг, цукор 1 кг, ванілін  3 пачки, посипка   2 шт.;
  • Сергій Лучко :цукор  1 кг, посипка   1 шт., маргарин  0,250 кг;
  • Дарія Кіндінова: цукор  2 кг; 
  • Каріна Жук: яйця  10 шт.;

9Б клас:

  • Ростислав Байраченко:   маргарин  0,2 кг, посипка   2 шт., яйця  5 шт., цукор  1 кг, борошно 1 кг, молоко  1 л;
  • Анастасія Філіпова: молоко  1 л, цукор 1 кг, борошно 1 кг, ванілін – 2 пачки, розпушувач тіста  1 шт., посипка   2 шт.;
  • Юлія Шевченко: цукор  1 кг, ванільний цукор  4 пачки,
  • Ірина Косенко (від батьківського комітету): молоко  1 л, борошно  1 кг, цукор  1 кг, маргарин  0,5 кг, глазур  1 шт., цукрова пудра 1 шт. посипка   6 шт., ванілін  6 пачок;
  • Сніжана Ремез:   цукор  1 кг.

10А клас:

  • Дмитро Ярижко: яйця  10 шт., цукор  1 кг, молоко  1 л, посипка   2 шт., маргарин  0,250 кг;
  • Анастасія Пазинюк: маргарин  0,250 кг, цукор  1 кг, посипка   2 шт., ванілін  2 пачки;
  • Альона Скуміна: посипка   1 шт.

10Б клас:

  • Олександра Головченко:  цукрова пудра  1 шт., великодні наліпки  1 набір; Анастасія Козак: глазур  1 шт., дріжджі  0,2 кг, ванілін  2 пачки, посипка   1 шт., формочки для пасок  3 шт..
  • Єлизавета Михальчук:  формочки для пасок  3 шт., посипка   2 шт., глазур  1 шт., барвник для яєць  1 шт., дріжджі  0,2 кг, ванільний цукор  2 шт.;
  • Вероніка Моргун:  формочки для пасок  3 шт., посипка   2 шт., глазур  1 шт., барвник для яєць  1 шт., дріжджі  0,2 кг, ванільний цукор  2 шт.;
  • Маргарита Процик: формочки для пасок  3 шт., дріжджі  0,2 кг, ванільний цукор  2 пачки, розпушувач тіста  2 пачки, посипка   1 шт.;
  • Дар'я Гайдар: яйця  10 шт., формочки для пасок  3 шт. ванілін  2 пачки., розпушувач тіста  1 шт., глазур  1 шт., посипка   1 шт.;
  • Олександр Мотуз:  формочки для пасок  3 шт., посипка   1 шт., барвник для яєць  1 шт., великодній рушничок  1 шт.;
  • Тетяна Гільфанова: родзинки  0,200 кг, ванільний цукор  10 шт., дріжджі  0,1 кг, розпушувач тіста  4 шт., цукор  3 кг;
  • Микола Гусак: формочки для пасок  15 шт., цукор  1 кг, родзинки  0,1 кг, глазур  2 шт., посипка   1 шт.;
  • Артем Скрипник:  розпушувач тіста  2 шт., ванілін  1 пачка., посипка   1 шт., масло  1 кг;
  • Владислав Кондратьєв: формочки для пасок 4 шт., посипка 1 шт., цукор 3 кг;
  • Дар'я Трегуб: яйця  10 шт.;
  • Олександр Козін: глазур  1 шт.;

11А клас:

  • Альбіна Дуда, Сергій Козачук та Віталіна Ремез: формочки для пасок7 шт., родзинки0,080 кг, ванілін3 пачки, дріжджі0,100 кг, посипка 2 шт., цукор4 кг, глазур1 шт., цукрова пудра1 шт.
  • 11Б клас:
  • Віктор Бондаренко: родзинки  0,2 кг, декор на яйця  5 шт., цукор  1 кг, ванілін  5 пачок., посипка   5 шт., глазур  2 шт., маргарин  0,4 кг;
  • Артем Постільник: яйця  101 шт., посипка   6 шт., масло  0,540 кг, ванілін  10 пачок, молоко  11 л, цукор  5 кг;
  • Кіра Габ – цукор  1 кг, дріжджі  0,1 кг, ванілін  3 пачки, цукор  3 кг, посипка   3 шт.;
  • Ярослав Ніколайчук: молоко  2 л, олія  1,5 л, цукор  1 кг, посипка 1 шт.,
  • Ксенія Кузьмицька– цукор  1 кг, посипка   5 шт., декор пасхальний  1 шт.
  • Олександр Горбач: яйця  10 шт., ванілін  5 пачок, желатин  5 шт.
  • Альбіна Нікітенко: цукор  3 кг, маргарин  0,2 кг, посипка   10 шт.;
  • Олександр Сафонов: цукор  2,5 кг, посипка   1 шт.

Низький уклін кожному, хто долучився! Разом ми сильні, разом – до Перемоги! 💙💛

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь