Небайдужі серця: "Великодній кошик"
Дата: 24.04.2025 10:32
Кількість переглядів: 155
З великою вдячністю звертаємося до всіх небайдужих жителів нашої громади, які долучилися до благородної справи — надали продукти для випікання пасок та приготування страв для наших захисників.
- Григорій Бахмат: цукор 750 кг, борошно 250 кг (24 000 грн);
- Людмила та Юрій Балущак: борошно 140кг, маргарин 30 кг, формочки – 540 шт, глазур 14 пач, дріжджі 22,5 кг, капуста, сир, майонез, огірки, часник (16 200 грн);
- Олександр Бєлих: борошно 500 кг, родзинки 10 кг (14 000 грн);
- Віталій Мацвейко: олія 250 л (12 500 грн);
- Микола Ремез: борошно150 кг, дріжджі 10 кг, цукор 10 кг, дріжджі сухі 0,5 кг, форми для пасок 30 шт (5 800 грн);
- Жителі Ганно Мусіївки: форми 201 шт.,яйця 165 шт, цукор 12 кг 700 гр, молоко 11 кг 500 гр., глазур 7 уп., маргарин 2 кг 400 гр, розпушувач 1 уп., родзинки 0,450 кг, дріжджі 0,300 кг, ванільний цукор 0,080кг, посипка 0,025 кг, ванілін 0,016 кг (5 500 грн);
- Констянтин Хрипко: олія 60 л (3 000 грн);
- Ліна Красавіна: форми 40 шт, яйця 30 шт, борошно 25 кг, ваніль 20 шт, глазурь 11 шт, дріжжі сухі 10 шт, посипка 10 пач., цукор 5 кг, олія 5л, пудра цукрова 5 шт, маргарин 3 кг, сіль1 кг (3 000 грн);
- Наталія Яковенко: маргарин 9,95 кг, молоко 50 л (3 000 грн);
- Микола Крюков: борошно 60 кг, олія 15л , цукор 5 кг (2 500 грн);
- Ірина Грабко та Олена Гайдар : яйця 60 шт, форми 50 шт., ванілін 20шт., цукор 5 кг. ,маргарин 2,400 кг., родзинки 2 кг., дріжджі 500 г., посипка 0,360кг., (2 200 грн);
- Альбіна Сільчук: яйця 50 шт, цукати 5 кг (2000 грн);
- Анатолій Мотуз – 2 000 грн;
- Олександр Муркович: цукати 6 кг, цукор 10 кг, форми 20 шт (2100 грн);
- Федосов Максим - 2000 грн;
- Немченко Інна - 1500 грн;
- Анатолій Гарус: борошно 50 кг (1 300 грн);
- Анатолій Кондрацький - 1000 грн.
- Валентина Трошина: формочки для пасок 15 шт, яйця10шт, ванілін 7 пачок, цукор1 кг, цукрова пудра 0,4 кг, маргарин 0,250 кг ,родзинки 0,2 кг,посипка дріжджі 0,1 кг, 0,015 кг
- Людмила Гайдар: яйцо 30 шт, форми для пасок 10 шт, глазур 4 пачки, маргарин 1кг, родзинки 0,450кг, цукрова пудра 0,400 кг, присипка 0,150 кг, ванільний цукор 0,1 кг
- Ольга Руденко :формочки для випічки 14 шт, цукор 0,800 кг, посипка 0,200 кг, родзинки 0.160кг ,цукрова пудра 0,150 кг., дріжджі 0,100 кг, ванільний цукор 0,030 кг.
- Стефанія Бичковська: глазур 8 пач. , маргарин 4 кг 090 гр., цукор 0,800 кг., посипка 0.420кг, родзинка 0,270 кг, цукати 0,175 кг, ванілін 0,010 кг
- Леся Карвай: яйця 20 шт., борошно10 кг., присипка 5 п, родзинки 2 п., молоко 2 л., цукор 0,800кг, сметана 0,400 кг, маргарин 0,4кг, дріжджі 0,100 кг
- Вікторія Коршунова: яйця 11 шт, цукор 1 кг, маргарин 0.200 кг, пудра 0,180 кг, посипка 0,170 кг, дріжджі 0,100 кг, ванільний цукор 0,040 кг.
- Юлія Филь : форми – 43 шт., ванілін 9 шт., посипка 9 шт, сухі дріжджі 5 п., цукор 4 кг., родзинки 3 п, маргарин 0,450кг, дріжджі 0,100 кг
- Людмила Діденко: яйця 10 шт, молоко 2 л, посипка 2 п., ванілін 2 п., розпушувач 2 п., цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг, родзинки 0,1 кг
- Олена Косенко, Інна Косенко, Андрій Косенко: ванілін 6 п., посипка 3 п., цукор 3 кг, глазур 3 п., маргарин 1, 350 кг, дріжджі 0,2 кг
- Ірина Залюбовська: яйця 30 ,форми для пасок 10 шт., глазур для пасок 6 шт, цукор1,8кг, ванілін 1шт, маргарин 0,6кг, посипка 0,2 кг
- Роза Голенкова: молоко 6 л., форма для пасок 6 шт.вел., ванілін 0, 020 кг, кунжут білий 0,195 кг, кунжут чорний 0.190 кг
- Ремез Віталій: формочки для пасок 3 шт, посипка 2 п., ванільний цукор 2 п., глазур 1 п., барвник 1 п., дріжджі 0,2 кг
- Віктор Матяж: ванілін 25 шт, молоко 10 л, наліпки на яйця 10 шт, барвник 5 шт, сливки 3л, маргарин 2.0кг, родзинки 1.1 кг
- Людмила Пастушенко: форми для пасок – 10 шт, ванілін – 10 шт, маргарин – 1,500 кг, родзинки 0,65кг, дріжджі сухі 0,2 кг
- Наталя Колесник: формочки для випічки 39 шт., ванілін 10 шт, цукор 2 кг, маргарин 0,900 кг, Дріжджі 0,050 кг.
- Віта Волохова: формочки 10 шт. , молоко 6 літрів, ванілін 3 п., борошно 1,5 кг, глазурь 2 п, цукор 2 п, дріжджі 0,200 кг
- Наталя Кучерява: формочки для пасок 10 шт, розпушувач тіста 1 шт,ванілін 5 п., маргарин 0,5 кг, дріжджі 0,2 кг
- Ольга Хрипко: форми 10 шт, борошно 2 кг, цукор 800 гр. маргарин 0,200кг, дріжджі 0.100 кг., посипка 0,030 кг
- Ольга Вербецька:борошно2 кг., цукор 1,700 кг , родзинки 0,150 кг, ванільний цукор 0,030 кг, присипка 0,030 гр.
- Катерина Гринченко: глазур конд. 3п., фарби для яєць 3п.,присипка 2п.,цукор 1кг, дріжджі 0,5кг,маргарин 0,5кг
- Юлія Дуденко: яйця 10 шт, формочки для пасок 10 шт, барвник 4 п глазур 2 п, цукор 1,5 кг, посипка 1 баночка.
- Юрій Проскура: форми для пасок 40 шт., маргарин 1кг., родзинки 0, 600 кг., посипки 0,5кг, дріжджі 0,5кг
- Ірина Недайвода : форми для пасок 85шт., ванілін 25 пач, посипка 8пач, фарба для яєць 2пач,родзинки 1кг,
- Тетяна Луговська.: яйця 10 шт., посипка 0,085 кг, цукор 0,800 кг, маргарин 0,580 кг, дріжджі 0.100 кг.
- Владислав Кадров : яйця 10 шт.,борошно 2 кг.,цукор 1 кг.,смалець – 0,500кг,дріжджі 0,200кг
- Олександр Дешко : посипка 10 п., формочки для пасок 5 шт, ванілін 6 п., масло 1,47 кг,дріжджі 0,1 кг
- Тетяна Баштаненко: яйця 20 шт., посипка10 шт., ванільний цукор 7 шт.,
- молоко 2 л,цукор 1 кг
- Олена Нікітчук: формочки для пасок 10 шт.,яйця 10 шт, посипка 4 п, цукор 1 кг, дріжджі 0,3 кг
- Наталія Старик: форми 15 шт, посипка 10 шт, дріжджі 5 шт, глазур 3 шт, цукор 2 кг, родзинки 5 п
- Людмила Бєгас: посипка 4 п., ванілін 2 п., розпушувач 2 п., цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг
- Валентина Голіченко: форми для пасок 90 шт, масло 1, 740 кг, цукор ванільний 0,210 кг
- Наталія Жовчак: форми 40 шт., ванільний цукор 10 п.,цукор 5 кг, присипка 4 шт.,маргарин 0,750 кг
- Юлія Погрібняк: форми 3 шт, цукор 1 кг, Ванільний цукор 1п., глазурь 0.065 кг, посипка 0,030 кг
- Ірина Дірша: ванільний цукор 3 п., цукор 1 кг, глазур 1 п, маргарин 0,450 кг, дріжджі 0,1 кг
- Оксана Гурін: Дріжджі 0,5 кг, Маргарин 0,5 кг,Цукор 1 кг,Ванілін 5 пачок, борошно1 кг
- Тетяна Кушнір: форма для пасок 10 шт, глазур конд. 3 п., посипка 3 п., родзинки 2 п
- Тетяна Мотуз: дріжджі 200 г, родзинки 0,090 кг, посипка 0,040кг, розпушувач 0,015кг
- Анна Ясногор: яйця 10 шт, присипка 2 п., глазур 2 шт, цукор 0,800 кг., масло 0,200 кг
- Анастасія Кнаджян: борошно 5.700кг, цукор 1 кг., цукор 0,800 кг, маргарин 0,450 кг
- Валентина Пьосова: дріжджі мокрі 0,5 кг, глазурь 0,15 кг, цукрова пудра 0,090кг
- Овчаренко Ольга: дріжджі0,100кг., пудра цукрова 0,075 кг.,родзинки0,0 75 кг, арахіс 0,150 кг
- Сергій Карнаух : форми 5 шт, Посипка 1 п, Дріжджі сухі 0,024 кг,дріжджі сухі 0,2 кг
- Людмила Прищепа: яйця 20шт, глазур 10пач, сливки 1л, ізюм 0,5кг, посипка 0,5кг.
- Катерина Андреєва: цукор 1 кг, глазур 1 п.,, желатин 1 п., посипка1 п., дріжджі 0,1 кг
- Володимир Азаров: форми 100 шт, глазур 15 шт, набір барвників 5 шт, посипка 1 кг борошно- 5 кг, цукор 2 кг, масло 0,360 кг, посипка - 0,50 кг,
- Зінаїда Матяж: яйця 25 шт, форми для пасок 10 шт.,макарони 4кг, масло 1,070 кг
- Олена Подолкіна: маргарин 0,450 кг, родзинки 0,2 кг, цукати 0,2 кг,масло 0,2 кг
- Тетяна Подолкіна: яйця 5 шт, молоко 3л, цукор 0,8 кг ,ванільний цукор 0,1 кг
- Інна Гельд: Посипка 6 п., ванілін 4 п., сіль 1 кг, цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг
- Валентина Гулей: посипка 2 п., ванільний цукор 2 п., розпушувач 1п., глазур 1п
- Олександр Кулик : форми 100шт, посипка 20пак, дріжджі 5пач., маргарин 1кг
- Меланія Житник :, форми для пасок 60шт, дріжджі сухі 17пач, глазур 10пач,.
- Михайло Денисюк: сметана 0,400 кг, масло 0,360 кг, ванільн.цукор 0,090 кг
- Віталій Гузенко: форми 3шт., посипка 0,030 кг, ванільний цукор 0,010 кг
- Олена Прохвацька: молоко 0,950 кг, дріжджі 0,200 кг, посипка 0,030 кг
- Ганна Мокрогузова: посипка 6 п., ванілін 2 п.,цукор 1 кг, дріжджі 0,3 кг
- Микола Ремез: форми для пасок 30 шт, цукор 10 кг, дріжджі сухі 0,5 кг
- Ніна Колісник : форми для пасок 10 шт, глазур 2 пач, родзинки0,3 кг.
- Валентина Пьосова: форми для пасок 15 шт, приправа для плова 1п.
- Наталія Медведецька: яйця 70 шт, ванільний цукор 2 п.,цукор 1 кг
- Ліна Подолкіна: форми 35 шт.,яйця 10 шт.,молоко 6л, цукор 1.500.
- Яна Бездень: боршно 3,400 кг, яйця 10 шт, посипка 6п.,глазурь 3 п.,
- Віктор Ганжа: ванілін 1 п., олія 0,5 л ,масло 0,2 кг, маргарин 0,2 кг
- Наталія Остащенко: форми 15 шт, віанілін 3 шт, маргарин 1.8 кг
- Ніна Кісіль : форми для пасок 20шт, ваніль 20п, одзинки 1,5кг
- Вікторія Нанкевич: яйця 20 шт.,посипка 10 п., родзинки 0,200кг
- Світлана Литвиненко: яйця 15 шт., цукор 1 кг, дріжджі 0,100 кг
- Яна Козачук: посипка 5 п, форми 4 шт., цукор 2 кг, глазурь 1п
- Зубаль Богдан: маргарин 0,4 кг, дріжджі 0,2 кг, присипка 0,040 кг
- Аліна Друзякіна: борошно 2 кг., посипка 2 п., цукор 0,800 кг,
- Наталія та Ігор Чергинец: молоко 4 л.,сир 1 кг., сметана 1 кг.
- Наталія Трегуб : форми 10 шт, дріжжі 1,5 кг, родзинки 0,3 кг
- Юрій Гурін: маргарин - 1 кг, посипка - 1 кг, родзинки - 1 кг
- Ніна Петренко: Родзинки 0,5 кг, курага 0,5 кг, вершки 0,5 л
- Оксана Гайдар: молоко 6л, сметана 0,5 л, Родзинки 0,2 кг
- Світлана Паніна: формочки для випічки 13 шт, цукор 2 кг.
- Наталія Перетятько: яйця 20 шт, вершки 1 л, масло 0,6 кг
- Людмила Опайниста: цукор 1 кг, посипка 2 п., глазур 1 п.
- Лариса Білан: дріжджі 3пач, родзинки 2пач, масло 2пач.
- Людмила Петрушина:молоко 9,5л, яйця 10 шт.,цукор 1кг
- Людмила Богінська: маргарин 0.550 кг. родзинки 0,100 кг.
- Віктор Науменко :5 л молока, 1 л сливок, 1,5 кг. творога
- Наталія Харламова: цукор ванільний 4п.,присипка 2п.
- Іванна Чергинець : молоко 4,5 л.,сир 1 кг,.сметана 1 кг.
- Ольга Грига: яйця 10 шт., цукор 1 кг.,розпушувач 1 п
- Олексій Жук: форма 40 шт, цукор 5 кг, родзинки 1 кг
- Марина Бігун: форми для випічки 15 шт, яйця 10 шт
- СвітланаСтанчук :цукор 1 кг, масло 1 кг, яйця 20 шт
- Владислав Кучерявий: олія 0,750 мл, маргарин 0,5 кг
- Ольга Коляда: форма для пасок 10шт, присипка 10п
- Ольга Грибкова: цукор- 900 гр., посипка 0,050 кг
- Наталія Трошина: посипка 11 шт., форми 2 шт.
- Яна Чергинець :дріжджі 0,100 кг.,формочки 3 шт.
- Валентин Денисюк: глазур 3 пачки, дріжджі 1 кг
- Віталій Нечипуренко: цукор 1 кг,маргарин 0,2 кг
- Вікторія Лисенко: родзинки 1,34кг, цукати 0,28кг
- Оксана Гайдар : яйця 10 шт, глазур 1п., мед 1л.
- Інна Іщенко : яйця 20шт, молоко 6л, сливки 1л
- Софія Кобякова та Єгор Коломоєць: яйця 20 шт.
- Олена Кутова та Віталій Козаков: яйця 30 шт.
- Людмила Личката: посипка 6 п, форми 3 шт.
- Тамара Щасливець: яйця 15 шт., цукор 3 кг
- Світлана Коваль : яйця 10 шт, цукор 1кг
- Анна Шевченко:форма для пасок 20 шт
- Анатолій Мотуз: яйця 150 шт., гуси 5 шт.
- Ірина Ромашко: цукор 1кг., борошно 1 кг.
- Дарья Радченко: яйця 15шт.,цукор 800гр.
- Анастасія Зубаль : яйця 10 шт,цукор 1 кг.
- Тетяна Градінович: Присипка 0,030 кг
- Юрій Радченко: яйця 24шт.,цукор 1,7 кг
- Оксана Залужня: яйця 10 шт.,цукор 1 кг
- Тетяна Градінович: Присипка 0,030 кг
- Вікторія Чернобильська : цукор 5 кг
- Леонід Пільховський: молоко 10 л
- Лариса Бігун: яйця 20шт,цукор 2кг
- Валентина Петренко : молоко 2л
- Процик Вікторія.: цукор 2,500кг
- Тетяна Залюбовська: яйця 78 шт.
- Любов Кулабухова: яйця 23 шт.
- Світлана Деметр: форми 25 шт.
- Тетяна Баштаненко: яйця 15шт
- Аліна Косенко: дріжджі 2,5 кг
- Олександр Дешко: молоко 4 л
- Наталія Мазурець: мак 0,2 кг
- Володимир Стьоба: Олія 6 л
- Наталія Петренко: молоко 6л.
- Ольга Перетятько: яйця10 шт.
- Тетяна Маринець: цукор 5 кг
- Наталя Перець: яйця 50 шт.
- Аліна Косенко: 2,5 кг дріжді.
- Ольга Авраменко: яйця 30 шт.
- Олена Денисюк : яйця 30шт
- Лариса Студент: цукор 3 кг
- Олена Подолкіна: цукор 3 кг
- Овчаренко Ольга: яйця 10шт;
- Альона Фандеєва: молоко 3 л
- Наталя Шипор: яйця 10 шт
- Світлана Деметр: яйця 10 шт
- Юлія Гамзин: молоко 3л
- Яна Ткаченко: яйця 15шт
- Інна Свіренко: цукор 2кг
- Оксана Корж:яйця 40шт
- Тетяна Посадна :олія 5л
- Ганна Ремез :цукор 5 кг
- Людмила Вовк: яйця 10 шт.
- Наталя Чепа:молоко 10 л.
- Ніла Гурова: яйця 12 шт.
- Марина Батенко:яйця 50 шт.
- Тетяна Макарчук: яйця 20 шт.
- Наталя Крючкова: яйця 10 шт.
- Наталя Бичковська :яйця 30 шт.
- Марія Луговська: яйця 10 шт.
- Любов Кириченко: форми 10 шт.
- Валентина Шокотько: яйця 10 шт.
- Ірина Локотош:10 л молока;
- Дарія Крюкова:т яйця 30 шт.
- Анна Кислична: яйця 20 шт.
- Анастасія Муркович : молоко 2 л.
- Юлія Дегтярьова: яйця 20 шт.
- Коломоєць: яйця 10 шт.
- Тетяна Чорнобіль: яйця 50шт.
- Олена Синяк: яйця 20шт.
- Ніла Михайлова :яйця 20шт.
- Жанна Султанова :маргарин 5кг.
- Ольга Горбун: молоко 2 л.
- Наталія Козін: молоко 2 л
- Наталія Денисюк: молоко 2 л.
- Ганно Мусіївка люди: форми 201 шт.,яйця 165 шт, цукор 12 кг 700 гр, молоко 11 кг 500 гр., глазур 7 уп., маргарин 2 кг 400 гр, розпушувач 1 уп., родзинки 0,450 кг, дріжджі 0,300 кг, ванільний цукор 0,080кг, посипка 0,025 кг, ванілін 0,016 кг.
- Іверська гімназія: форми для випічки 21 шт., глазур 5 пач., родзинки 2 кг, посипка 0.255 кг, маргарин 1 кг 200 гр.
- Колектив Криничанської гімназії : форми 200 шт., яйця 90 шт.,,присипка 1 кг., цукор 3,800 кг.,олія 1 л.
- Криничанська школа: ваніль 26шт
Новопокровський ліцей (діти)
1 клас
- Антоніна Тищенко: формочки для пасок 3 шт., посипка 2 п цукор 1 кг, барвник для яєць 1 шт., маргарин 0,5кг, дріжджі 0,1 кг,родзинки 0,1 кг, цукати 0,1 кг
- Анастасія Тернова: яйця 10 шт.,цукор 2 кг, посипка 2 п., масло 1 кг, глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт.
- Надія Шерстюк: яйця 10 шт., ванілін 3 шт., посипка 2 п, глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт., дріжджі 0,1 кг
- Тетяна Гамзін: ванілін 20 шт ,борошно 2 кг,цукор 2 кг,посипка 2 бан.,цукати 0,3 кг
- Артур Яворський: ванілін 3 шт., цукор 1 кг, посипка 1 п ,дріжджі 0,1 кг
- Аліна Самофал: формочки для пасок 5 шт., ванілін 3 шт., посипка 2 п
- Євгенія Гурін: ванілін 5 шт, Посипка 4 п., дріжджі 0,1 кг,
- Тимофій Черненко: яйця 20 шт.,цукор 3 кг
2 клас
- Кіра Денисюк: посипка 2 шт.,цукрова пудра 2 шт.,цукор 1 кг, дріжджі 0,1 кг
- Дамір Кравчук: ванілін 2 шт. цукор 1 кг, маргарин 0,350 кг, родзинки 0,1 кг
- Ангеліна Гринченко: формочки для пасок 9 шт.,Маргарин 0,250 кг
- Аліна Сарман: яйця 10 шт.,посипка 2 шт.,маргарин 0,250 кг
- Олександра Пономаренко: цукор 1 кг,маргарин 0,350 кг
- Мілана Сахарчук: посипка 4 шт.,цукрова пудра 1 шт
- Дмитро Благодатський: декор на паску 2 набори
- Єва Кнєвець: декор на яйця 12 шт.,цукор 1 кг
- Нікіта Куштуряк: посипка 4 шт.,глазур 3 шт.
- Софія Самарець: посипка 4 шт, ванілін 2 шт.
- Тимофій Кузнєцов: цукор 1 кг
- Артур Горяний: борошно 2 кг
- Іван Лесик:цукор 1 кг
3 клас
- Максим Дейнега: ванільний цукор 2 п, посипка 2 п, цукор 1 кг, маргарин 0,5 кг, родзинки 0,2 кг
- Даріна Смірнова: формочки для пасок 5 шт.,посипка 2 п,цукор 1 кг, маргарин 0,2 кг
4 клас
- Дмитро Тарасов:яйця 10 шт., посипка 10 шт.,ванілін 4 шт.,цукор 1 кг,маргарин 0,5 кг
- Іван Трошин: посипка 2 шт., ванілін 2 шт.,цукор 1 кг, родзинки 0,200 кг
- Дарина Кузнєцова: цукор 1 кг, ванілін 1 шт.,чай 1 уп.,печиво 1 уп.
- Злата Єржекевич: посипка 2 шт., цукор 1 кг,глазур 1 шт.
- Єгор Лесечко: посипка 2 шт., ванілін 2 шт, цукор 1 кг
- Єлизавета Василенко: глазур 3 шт.,цукор 1 кг
- Софія Ремез: формочки для пасок 10 шт.
- Злата Горяна :борошно 2 кг
- Назар Петренко: молоко 3 л
5 клас
- Владислав Благодатський та Артем Дядечко: цукор 3 кг ,розпушувач тіста 2п, желатин 2 п,барвник для яєць 2 шт.,ванілін 2 п, посипка 1 шт.,маргарин 0,5 кг, родзинки 0,2 кг
- Дар'я Завалипіч: формочки для пасок 2 шт.,ванільний цукор 2 шт.,глазур 1 шт., цукор 1 кг, родзинки 0,1 кг,
- Дар'я Мотуз: формочки для пасок 4 шт., барвник для яєць 1 шт.,декор на паску 1 шт.,дріжджі 0,1 кг
- Аріна Денисюк: посипка 2 шт.,цукор 1 кг,цукрова пудра 1 шт.,глазур 1 шт.
- Олександр Ніколайчук: яйця 10 шт., молоко 2 л, олія 2 л, цукор 1 кг
- Анна Полосіна: формочки для пасок 5 шт., посипка 2 п
- Софія Перець: посипка 1 шт.,розпушувач тіста 1 п
- Вікторія Максимнюк: посипка 2 п, ванілін 2 шт.
- Олександра Бєлякова: посипка 1 шт.
- Юлія Пальчук: розпушувач тіста 1 п
- Жанна Цибулько: яйця 10 шт.
- Ярослав Козін: глазур 1 шт.
- Сергій Посадний: олія 3 л
6 клас:
- Лідія Вітковська: формочки для пасок 10 шт., ванілін 5 пачок., глазур 4 шт., цукор 1 кг, родзинки 1 кг, молоко 1,5 л, яйця 10 шт.,
- Максим Трегуб: яйця 10 шт., родзинки 0,5 кг, посипка 5 шт., ванілін 5 пачок., декор для яєць 20 шт.;Софія Щасливець: цукор 1 кг, родзинки 0,090 кг, маргарин 0,250 кг, посипка 6 шт..
- Назар Ремез: барвник для яєць 1 шт., глазур 2 шт., посипка 0,2 кг, яйця 10 шт.;
- Олександр Дуда: формочки для пасок 3 шт., дріжджі 0,2 кг, посипка 3 шт.;
- Вікторія Буря: посипка 3 шт., маргарин 0,250 кг, формочки для пасок 3 шт.;
- Евеліна Баштаненко: цукор 1 кг, маргарин 0,250 кг, дріжджі 0,3 кг;
- Мирослава Інюшина:розпушувач тіста 3 шт., посипка 3 шт.;
- Кирило Решетняк: яйця 10 шт., цукор 1 кг, посипка 5 шт.;
- Анна Гноєвець:посипка 5 шт., ванілін 5 пачок., цукор 1 кг;
- Артем Потуремець: маргарин 0,250 кг, посипка 5 шт.;
- Сергій Силкін:молоко 1,5 л, цукор 1 кг, яйця 20 шт.;
- Діана Миржва: маргарин 0,250 кг, посипка 3 шт.;
- Аліса Паршутіна: маргарин 0,5 кг, посипка 3 шт.;
- Сніжана Сирота: молоко 4 л, яйця 10 шт.;
- Поліна Савченко :посипка 0,5 кг;
- Єлизавета Черненко :цукор 1 кг;
- Євгеній Авраменко: яйця 10 шт.;
7 клас:
- Тимофій Тищенко: цукор 1 кг, цукати 0,1 кг, дріжджі 0,1 кг, посипка 2 шт., родзинки 0,1 кг, маргарин 0,2 кг, ванілін 2 пачки., барвник для яєць 1 шт., формочки для паски 5 шт
- Давид Максимчук: яйця 10 шт., цукор 1 кг, глазур 2 шт. розпушувач тіста 1 шт., ванілін 2 пачки., посипка 1 шт.;
- Кіріл Цибулько :цукор 1 кг; ванілін 1 пачка., яйця 10 шт., посипка 3 шт., згушувач сметани 1 шт.;
- Марк Рєзнік: цукор 2 кг, родзинки 0,2 кг, посипка 2 шт., ванільний цукор 2 шт.;
- Володимир Гурін:цукор 1 кг, молоко 1,5 л, ванілін 2 пачки., посипка 1 шт.;
- Софія Горобець: посипка 2 шт., цукор 1 кг, маргарин 0,2 кг.
- Данило Горобець : глазур 1 кг, ванілін 1 пачка., цукор 1 кг;
- Катерина Градінович: цукор 1 кг,
- Аріна Савченко: посипка 0,5 кг;
- Кирило Залужний: молоко 2 л;
8 клас:
- Дмитро Завалипіч: цукор 1 кг, формочки для пасок 2 шт., ванільний цукор 1 шт., глазур 1 пачка, родзинки 0,090 кг;
- Сергій Гурін: молоко 1,5 л, борошно 1 кг, цукор 1 кг, посипка 2 шт., ванілін 2 пачки;
- Вікторія Василенко: цукор 1 кг, формочки для пасок 10 шт.;
- Віктор Лучко: цукор 1 кг, посипка 4 шт., маргарин 0,2 кг;
- Вероніка Звонарь: цукор 1 кг, ванілін 2 пачки;
- Катерина Лесик : цукор 1 кг.
9А клас:
- Максим Макаров: формочки для пасок 10 шт., родзинки 0,150 кг, посипка 1 шт., яйця 10 шт..
- Олександр Оковитий: цукор 1 кг, глазур 1 шт., дріжджі 0,1 кг;
- Денис Посадний :олія 3 л;
- Аріна Смірнова: формочки для пасок 5 шт., маргарин 0,2 кг, дріжджі 0,1 кг, глазур 1 шт., посипка 2 шт.;
- Михайло Білоус: маргарин 0,5 кг, цукор 1 кг, ванілін 3 пачки, посипка 2 шт.;
- Сергій Лучко :цукор 1 кг, посипка 1 шт., маргарин 0,250 кг;
- Дарія Кіндінова: цукор 2 кг;
- Каріна Жук: яйця 10 шт.;
9Б клас:
- Ростислав Байраченко: маргарин 0,2 кг, посипка 2 шт., яйця 5 шт., цукор 1 кг, борошно 1 кг, молоко 1 л;
- Анастасія Філіпова: молоко 1 л, цукор 1 кг, борошно 1 кг, ванілін – 2 пачки, розпушувач тіста 1 шт., посипка 2 шт.;
- Юлія Шевченко: цукор 1 кг, ванільний цукор 4 пачки,
- Ірина Косенко (від батьківського комітету): молоко 1 л, борошно 1 кг, цукор 1 кг, маргарин 0,5 кг, глазур 1 шт., цукрова пудра 1 шт. посипка 6 шт., ванілін 6 пачок;
- Сніжана Ремез: цукор 1 кг.
10А клас:
- Дмитро Ярижко: яйця 10 шт., цукор 1 кг, молоко 1 л, посипка 2 шт., маргарин 0,250 кг;
- Анастасія Пазинюк: маргарин 0,250 кг, цукор 1 кг, посипка 2 шт., ванілін 2 пачки;
- Альона Скуміна: посипка 1 шт.
10Б клас:
- Олександра Головченко: цукрова пудра 1 шт., великодні наліпки 1 набір; Анастасія Козак: глазур 1 шт., дріжджі 0,2 кг, ванілін 2 пачки, посипка 1 шт., формочки для пасок 3 шт..
- Єлизавета Михальчук: формочки для пасок 3 шт., посипка 2 шт., глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт., дріжджі 0,2 кг, ванільний цукор 2 шт.;
- Вероніка Моргун: формочки для пасок 3 шт., посипка 2 шт., глазур 1 шт., барвник для яєць 1 шт., дріжджі 0,2 кг, ванільний цукор 2 шт.;
- Маргарита Процик: формочки для пасок 3 шт., дріжджі 0,2 кг, ванільний цукор 2 пачки, розпушувач тіста 2 пачки, посипка 1 шт.;
- Дар'я Гайдар: яйця 10 шт., формочки для пасок 3 шт. ванілін 2 пачки., розпушувач тіста 1 шт., глазур 1 шт., посипка 1 шт.;
- Олександр Мотуз: формочки для пасок 3 шт., посипка 1 шт., барвник для яєць 1 шт., великодній рушничок 1 шт.;
- Тетяна Гільфанова: родзинки 0,200 кг, ванільний цукор 10 шт., дріжджі 0,1 кг, розпушувач тіста 4 шт., цукор 3 кг;
- Микола Гусак: формочки для пасок 15 шт., цукор 1 кг, родзинки 0,1 кг, глазур 2 шт., посипка 1 шт.;
- Артем Скрипник: розпушувач тіста 2 шт., ванілін 1 пачка., посипка 1 шт., масло 1 кг;
- Владислав Кондратьєв: формочки для пасок 4 шт., посипка 1 шт., цукор 3 кг;
- Дар'я Трегуб: яйця 10 шт.;
- Олександр Козін: глазур 1 шт.;
11А клас:
- Альбіна Дуда, Сергій Козачук та Віталіна Ремез: формочки для пасок7 шт., родзинки0,080 кг, ванілін3 пачки, дріжджі0,100 кг, посипка 2 шт., цукор4 кг, глазур1 шт., цукрова пудра1 шт.
- 11Б клас:
- Віктор Бондаренко: родзинки 0,2 кг, декор на яйця 5 шт., цукор 1 кг, ванілін 5 пачок., посипка 5 шт., глазур 2 шт., маргарин 0,4 кг;
- Артем Постільник: яйця 101 шт., посипка 6 шт., масло 0,540 кг, ванілін 10 пачок, молоко 11 л, цукор 5 кг;
- Кіра Габ – цукор 1 кг, дріжджі 0,1 кг, ванілін 3 пачки, цукор 3 кг, посипка 3 шт.;
- Ярослав Ніколайчук: молоко 2 л, олія 1,5 л, цукор 1 кг, посипка 1 шт.,
- Ксенія Кузьмицька– цукор 1 кг, посипка 5 шт., декор пасхальний 1 шт.
- Олександр Горбач: яйця 10 шт., ванілін 5 пачок, желатин 5 шт.
- Альбіна Нікітенко: цукор 3 кг, маргарин 0,2 кг, посипка 10 шт.;
- Олександр Сафонов: цукор 2,5 кг, посипка 1 шт.
Низький уклін кожному, хто долучився! Разом ми сильні, разом – до Перемоги! 💙💛