⚽️🥅 На футбольному полі, де колись лунав дитячий сміх, тепер звучать імена героїв. 
11 жовтня на просторах Багатського стадіону пройшов пам’ятний матч імені Миколи Михайловича Андрусишина, присвячений світлій пам’яті всіх земляків, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Ця подія зібрала небайдужих — тих, хто знав і шанував Миколу.
🤾‍♂️П’ять команд юних спортсменів — із Іверської, Криничанської, Олександропільської, Багатської гімназій та Новопокровського ліцею імені В.М. Сиволоба — вийшли на поле, змагатися за кубок та продовжити славні традиції, закладені Миколою. Це було більше, ніж просто гра. Кожен гол, кожен пас відлунював незламною вірою у нашу перемогу та безмежну вдячність тим, хто боровся за неї.
Попри спортивний характер змагань, перемогою сьогоднішнього дня стала дружба. Але, звісно, були й переможці: 
🥇І місце і кубок здобула команда Олександропільської гімназії;
🥈ІІ місце — Новопокровського ліцею;
🥉ІІІ місце – Іверської гімназії.

⭐️Та цей матч мав ще один глибокий сенс — нещодавно у Миколи, чиє життя трагічно обірвала війна, народився син. Ця подія сповнена болем втрати, але водночас і надією на нове життя. Нехай цей малюк зростає здоровим і щасливим, зігрітий любов’ю тих, хто пам'ятає і шанує його батька. 
Кожен полеглий, за незалежність України, воїн залишиться вічним символом честі та мужності, а цей турнір стане доброю традицією, яка об’єднуватиме молодь і нагадуватиме про важливість миру та свободи.

🕊 Слава Україні! Слава її Героям!

#Новопокровська_ТГ #НіколиНеЗабудемо #ГероїНеВмирають #СлаваУкраїні #Світочі_Гоог  #міні_футбол #ФутбольнийМатч

Фото без опису