11 років тому, з ініціативи голови Світочі Гоог, депутата районної ради Альбіни Сільчук, та підтримки Олександропільської сільської ради стартував конкурс "Таланти рідного краю". І ось уже одинадцять років поспіль він об’єднує талановитих жителів нашого краю! ✨
✨ 20 вересня ми вдруге підвели підсумки конкурсу, який проходив в рамках фестивалю "UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення" на території Новопокровської громади. Конкурсні роботи учасників було презентовано  онлайн та офлайн. Усього в онлайн конкурсі взяли участь 47 талановитих конкурсантів, з них 28 учасників взяли участь офлайн . Свої роботи представили в 4 номінаціях: вокал, художнє слово та театральне мистецтво, хореографія та оригінальний жанр, образотворче мистецтво, народні ремесла та рукоділля.
Конкурс відбувся на гостинній території Новопокровського ліцею ім. В.М. Сиволоба Голова селищної ради Людмила Муркович звернулася до учасників та гостей заходу зі словами підтримки і подяки.
Протягом заходу лунали патріотичні пісні, танцювальні колективи демонстрували свою майстерність, а юні поети та актори вражали емоційною декламацією. Оригінальні роботи юних майстринь та художників не залишили байдужими жодного глядача.
Журі було непросто визначити переможців серед такого різноманіття талантів! Особливо приємно, що серед членів журі був і наш захисник.
Отож, переможцями стали:
    Вокал: І місце – дует Євген Осійчук та Анна Шевченко; ІІ місце – Дар’я Завалипіч та Наталія Дегтярьова; ІІІ місце – Єлизавета Михальчук.
    Художнє слово та театральне мистецтво: І місце – Єлизавета Василенко; ІІ місце – Владислав Благодатський; ІІІ місце – Анна Сотніченко.
    Образотворче мистецтво, народні ремесла та рукоділля: І місце – Олександра Білоус та Катерина Лесик; ІІ місце – Лідія Вітковська; ІІІ місце – Софія Магас та Аліна Калініченко.
    Хореографія та оригінальний жанр: І місце – Софія Педенко; ІІ місце – Аріна Савченко; ІІІ місце – колектив Криничанської гімназії.
А за результатами онлайн-голосування глядацькі симпатії здобули: Софія Педенко, Катерина Лесик, Анна Сотніченко та дует Євген Осійчук і Анна Шевченко.
Всіх учасників було нагороджено дипломами за активну участь у конкурсі «Таланти рідного краю в рамках фестивалю "UnityFest (фестиваль єднання) – від минулого до сьогодення", а саме: Людмила Личката, дівчатка з дитячого будинку сімейного типу родини Недоступових, Софії Ремез, Тетяні Грипі, Анні Ткаченко, Ангеліні Личкатій, Поліні Савченко, Альоні Луговській, Камілі Галузіній, Олександрі Школі, танцювальним колективам «Сміливі дівчата» та  «Світанок».
Цей конкурс – це чудова можливість для  талановитих людей розкритися і показати себе. Ми пишаємося нашими обдаруваннями! Новопокровська громада – це громада талантів! У єдності - наша сила! ✨ 
#Новопокровська_ТГ #разом_до_перемоги #громада #конкурс #таланти #культура #Україна  #Unity_Fest #єднання #молодь #творчість #талановиті_діти #життєстійкість #центр_активності_громадян #центр_позашкілля

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису