Небайдужі серця 15-21.07
РОБОТА ГУМАНІТАРНОГО ШТАБУ: 
За сприяння селищної ради та ГО «ОГ «Світочі»:
📦 Відправлено  5 особистих посилок зі смаколиками  на Донецький напрямок.
КУЛЬТУРНО-МАСОВІ ЗАХОДИ:
- 16.07 проведено тематичний захід з нагоди Дня Української Державності та проголошення Декларації про державний суверенітет України з покладанням квітів на Алеї пам’яті загиблих, меморіальних дошок та могили загиблих воїнів-земляків у російсько-українській війні
ДІЯЛЬНІСТЬ СЕЛИЩНОЇ РАДИ:
- 15.07. Відбулася нарада селищної голови щодо водозабезпечення.
- Особистий прийом громадян – 31 особа; 
- 15-17.07. Працівники селищної ради відвідали військомат, працювали з документами.
17-19.07. Пройшло онлайн навчання по закупівлям, на якому було розглянуте питання огляду останніх змін, що стосуються здійснення публічних закупівель.
- 18.07. Відбулася зустріч селищного голови Людмили Муркович з заступником начальника Дніпропетровської військової  адміністрації Юрієм Яндульським. Результатом цієї зустрічі стало зменшення вимикання електропостачання в години «сірих зон» та покращення енергетичної ситуації на території громади.
- 18.07. Відбулася нарада селищного голови Людмили Муркович, на якій був присутній начальник Солонянської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Людмила Бик. Розглядалися питання щодо несплати податків.
- Проведено тематичний тиждень з нагоди Дня Української Державності: патріотичні години спілкування з дітьми; конкурс віршів та дитячих малюнків, виготовлення оберегів
- Працівниками бібліотек пройдено опитування від ЮНЕСКО в Україні щодо навчальної програми із зміцнення потенціалу бібліотекарів у наданні першої психологічної допомоги, самопідтримки, використання арт-терапевтичних технік у роботі, а також перенаправлення відвідувачів, які її потребують, до існуючих психологічних служб.
Освіта:
Розповсюдження інформаційних матеріалів по закладах освіти щодо захисту дітей та підлітків від нездорового харчування (статті «Прихована правда про «Смачненьке» та «Маніпулятивна реклама нездорової їжі»).
- Проведення конкурсу малюнків та віршів серед дітей закладів освіти до Дня Державності.
- Участь у нараді Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з питань освітньої діяльності закладів повної загальної середньої освіти.
- Особистий прийом громадян – 31 особистий прийом громадян – 31 особа; прийнято 26 пакетів документів на оформлення державних соціальних допомог; видано 5 довідок ВПО; видано та продовжено строк дії посвідчення багатодітної сім’ї – 4 шт.
ВЕТЕРАНСЬКА ПОЛІТИКА: Надано консультації  та  надано на опрацювання 2 пакети документів для оформлення пільг на житлово-комунальні послуги учасникам бойових дій
- Центром надання адміністративних послуг здійснено: особистий прийом 242 громадян; надано 256 адмінпослуг; реєстрація і актуалізація даних в РТГ - 28 осіб; оновлення даних військовозобов'язаного – 129 осіб.
Участь в онлайн-нараді "Фіксація руйнувань: алгоритм дій органу місцевого самоврядування"
БЛАГОУСТРІЙ:
🏡Працівниками з благоустрою проводяться роботи з упорядкування паркових зон, пам’ятних місць, мульчування фруктових дерев 
☘️ В межах акції "ВІТАМІНИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ" працівниками закладів культури продовжується сушіння абрикос 6 кг та груш 12 кг.
🌱В межах реалізації проєкту «Сади для Перемоги» працівниками закладів, установ та благоустрою проводиться збір цибулі, вирощування огородини на комунальних городах. 
■ Законсервовано: Новопокровський ліцей - огірки 19 л, помідори  3 л, ікра кабачкова 12 л. Багатський будинок культури - огірки  9 л.
КУХОННИЙ БАТАЛЬЙОН:
👩🍳 Невтомні господині закладів освіти, культури, центру надання соціальних послуг готували: 🥘перші страви (борщ, суп вермішелевий) – 28 л, 🍲другі страви (каша гречана, макарони, картопля тушкована) – 20 кг, м’ясні страви: копчені бройлери – 2 шт, м’ясо -  8 кг, 🍞 хліб домашній – 27 шт, солодка випічка (розочка солодка з ізюмом) – 75  шт, 🥗салати (салат з огірків та красного буряка)  – 19,5  кг, риба жарена – 80  шматочків, сосиски –  20 шт, пиріг "Святковий" - 2шт.
💙💛 Допомога небайдужих жителів: 
◇ Людмила Калініченко - бензин 3,5 л, солома.
🙏Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, селищної ради, центру надання соціальних послуг та небайдужим жителям громади за невтомну працю та допомогу
⚕️♻️ Всі об’єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі

Фото без описуФото без опису