Більше десяти років триває війна України за свободу, територіальну цілісність і право бути нацією на своїй рідній землі. Ми не маємо права забути імена Героїв, які загинули у цій боротьбі, вони навічно у наших серцях.

Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю Кривобока Юрія Васильовича, воїна з села Ганно – Мусіївка, для якого війна розпочалася у 2016 році ще в зоні АТО у складі 93-ої бригади.

А коли почалася повномасштабна війна з росією, Юрій був мобілізований до лав 92-ої бригади на посаду стрілка – санітара. Після бойових дій поблизу села Ізбицьке на Харківщині перестав виходити на зв’язок. Родина та друзі плекали надію на те, що він живий упродовж довгих півтора року. Але на жаль… Після довгих пошуків вдалося ідентифікувати тіло Героя і поховати на рідній землі.

Юрію назавжди 31. За наше життя під мирним українським небом Кривобок Юрій Васильович віддав найдорожче – власне життя. Ім’я нашого Героя – земляка – назавжди залишиться в історії громади і всієї України. Висловлюємо наші щирі співчуття батькам, дружині, дітям, усім близьким загиблого воїна.

Світла пам’ять Герою!

Фото без опису