5 червня 2024 року за ініціативи селищного голови Новопокровської селищної ради Муркович Людмили Іванівни було організовано екскурсію до м. Дніпро для учнів шкіл Новопокравської громади.

Ця надзвичайна подорож розпочалася з відвідуванням музею АТО, діти з захопленням роздивлялися експонати привезені з зон бойових дій.

Наступною зупинкою був планетарій , на порозі якого нас зустріла приємна, усміхнена пані Вікторія Журавель, яка супроводжувала нас майже всю нашу подорож. В планетарії діти з захопленням слухали екскурсовода Івана, та переглянули цікавий мультик.

Родзинкою нашої подорожі був Олемпійський дім. Там нас зустріла Лілія Гіренко, яка провела екскурсію в ході якої діти познайомилися з керівником у справах фізичної культури та спорту Дніпропетровської області держ.адмн. Пшеничниковим Олександром Петровичем та поспілкувалися з призером олімпійських ігор з академічного веслуванням Олегом Ликовим. Та отримали презенти від президента СК « Дзюдо – Днепр» Михайла Кошляка.

Кінцевою зупинкою нашої подорожі було відвідування кафе KFC де діти поласували своїми улюбленими бургерами та колою.

Подорож була захоплююча та цікава. Щиро дякуємо Людмилі Іванівні Муркович , за організацію такої подорожі, а також супроводжуючим: Марині Бігун, Лілії Бондаренко, Оксані Поліщук , Альбіні Сільчук та Вікторії Журавель.

Фото без описуФото без описуФото без опису