Спорт, що нас об'єднує

4 червня у Новопокровській громаді відбувся знаковий захід – спортивні змагання до Дня захисту дітей.

Сонячний літній день, жовто-блакитні прапори, різнокольорові спортивні форми команд, дівчата з групи черліденгу та навіть жовті шкільні автобуси створювали атмосферу свята на стадіоні с. Олександропіль.

Але в той же час всі розуміли, що війна поруч… Державний гімн, імена загиблих героїв, Хвилина мовчання, проникливі слова селищного голови Муркович Л.І. – це шана і вдячність нашим захисникам за можливість організувати свято для дітей.

Спорт має дивовижні властивості – він об’єднує, знайомить учасників між собою, зміцнює здоров’я, виховує командний дух, а також приносить задоволення і позитивний емоційний заряд.

Таку ідею підтримують організатори змагань – вчителі фізкультури Радченко Ю.О., Титаренко С.П., Шмигельський А.С., Шмигельський В.А., Некритий Д.В., Савчук Ю.І., Медведецька Н.С., ветеран педагогічної праці Сергєєв В.І., головний суддя змагань – вчитель фізкультури Олександропільської гімназії Дегтярьов С.О.

У змаганнях взяли участь більше 100 учнів з усіх шкіл громади. Діти змагалися з міні-футболу, настільного тенісу, дарст, шашок, малюкболу та легкої атлетики.

Організатори заходу та юні спортсмени висловлюють щиру вдячність спонсорам за підтримку та сприяння у проведенні змагань: Новопокровській селищній раді (селищний голова Муркович Л.І.), відділу освіти Новопокровської селищної ради ( начальник Хаджиєва М.М.), Центру позашкільної освіти (директор Нєкрасов В.О.), Олександропільській гімназії, Петриківській початковій школі, Петриківському садочку за приготування продукції (директори Кацевич Н.М., Шова С.М., Лемішко Л.М.).

Особлива подяка працівникам Олександропільської гімназії за підготовку стадіону, спортивних майданчиків та інвентаря для змагань.

В цілому захід пройшов у веселій дружній атмосфері. Після змагань всіх пригощали пиріжками, компотом, морозивом та солодкими смаколиками.

Дійсно, спорт об’єднує – і дітей, і дорослих. Це натхнення і частина шляху до нашої Перемоги!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису