🎼"Опалені війною. Мелодія двох сердець"

1 червня в Олександропільському будинку культури відбувся незабутній благодійний концерт, організований з ініціативи ювіляра Олександра Головка за підтримки селищної ради, присвячений 70-річчю талановитого виконавця і автора пісень та 55-річчю його творчої діяльності разом з дружиною.

Вперше, за роки військового стану, будинок культури зібрав таку велику аудиторію. На сцені сяяли вогні, а серця глядачів билися в унісон з мелодіями, що линули з душі ювіляра та його колег.

Фото без опису

З вітальним словом звернулася селищний голова Людмила Іванівна Муркович, висловлюючи шану нашим воїнам, вдячність небайдужим людям та особливо тепло подякувала подружжю Головків. Зал не вщухав від овацій, віддаючи шану їхній багаторічній творчій праці.

Аплодисменти не стихали, коли Олександр та Наталя Головки отримували медалі «За служіння мистецтву» та грамоти за високі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток культури в громаді та активну участь у культурних та благодійних заходах.

Фото без опису

Щирі вітання лунали від колег, волонтерів та гостей, сповнені глибокої поваги та вдячності. Олександр Васильович поділився з присутніми своїм життєвим творчим шляхом, виконав численні пісні, нагадуючи присутнім про силу мистецтва та єдності.

Перед будинком культури розквітав благодійний ярмарок смаколиків. Атмосфера ароматів та смаків ніби запрошувала гостей, де кожен міг знайти щось особливе для себе. Працівники закладів, установ, селищної ради дивували різноманіттям страв, завдяки таким зусиллям виручено 35 337 грн.

Кожен гість мав можливість насолодитися музикою та стати частинкою благодійності, зробивши свій внесок за вхід. Тож, жителі с. Олександропіль та гості зібрали - 26 512 грн.

Крім того, виїзний благодійний марафон у різних селах громади зібрав ще 39 090 грн:

- Іверський старостинський округ: 7 850;

- Багатський старостинський округ: 12 050;

- села Кринички, Тихе, Петриківка: 9 150;

- села Пропашне, Котлярівка, смт Новопокровка: 10 040.

Благодійний марафон «Опалені війною. Мелодія двох сердець» показав, наскільки мистецтво може зцілювати людські душі та рятувати життя. За період проведення благодійного марафону небайдужі серця зробили вагомий внесок у підтримку наших захисників, у сумі 100 939 гривень.

З ювілеєм, Олександре Васильовичу! Дякуємо Вам за те, що ділитеся своїм даром з нами, за мелодії, що стають розрадою в хвилини смутку і наснагою у хвилини радості. Нехай Ваш талант продовжує розквітати, а пісні залишаються натхненням для багатьох поколінь.

Фото без опису

Дякуємо колективам установ та організацій, відділу освіти та культури, селищній раді та небайдужим людям, хто долучався до організації допомагав у проведенні марафону.

У єдності - наша сила!

Разом до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису