Городні війська знову в строю
    
🚜🌱В рамках проекту «Сади для Перемоги», В Новопокровській громаді третій рік поспіль продовжують втілювати проект «Сади для Перемоги». Минулого року бренд громади «Велетенські кавуни» прогремів на всю країну. 
Цього року також за ініціативи селищного голови Людмили МУРКОВИЧ вирішили висадити кавуни та дині, а також солодку кукурудзу.  Спочатку знайшли гарне сортове насіння. Бо з доброго початку виходить великий врожай. Таке насіння громаді надав фонд Gowan Seed Company. Також підтримку надала Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування. Підготувати та засіяти поля допомогли технікою місцеві підприємці  Муркович Олександр Миколайович та Балущак Юрій Юрійович. Та добре на ній попрацювали: Муркович Олександр Олександрович, Балущак Юрій Степанович, Саботаж Сергій Вікторович, Олійник Юрій Юрійович.
🍉 Насіння кавунів засіяли на 4 га родючої української землі, 🌽 кукурудзи на 4 га, динь на 1 га. 
🫶 Завдяки такій турботі ми неодмінно отримаємо гарний врожай, щоб і надалі прославляти свою громаду. Тож праця всіх українців допомагає приблизити таку довгоочікувану нашу перемогу і жити у мирі та злагоді на своїй рідній українській землі! 

🌼У єдності – наша сила!🌼
     Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без опису