🕊8 травня ми разом з мільйонами людей по всьому світу відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день – нагадування про те, що мир і свобода – це найважливіші цінності, які ми повинні берегти і захищати. Особливо тепер, коли ми, українці, ведемо визвольну війну проти російської загарбницької армії.
У нашій громаді у всіх старостинських округах пройшли заходи з нагоди цієї дати.
🕯Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто ціною власного життя врятував світ від фашистського мороку у 1939 – 1945-му роках та полеглих воїнів сьогодення, які загинули у бою з рашистською навалою.
У своєму зверненні селищний голова Новопокровської селищної ради Л. І. Муркович нагадала, яку неймовірну ціну заплатило людство за перемогу у тій страшній війні, наголосивши на тому, що цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських життів, нездійснених мрій і задумів.
Подвиги наших дідів і прадідів надихають сьогодні наших захисників у новому протистоянні з ворогом за незалежність та територіальну цілісність України. 
Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою рідну землю, завжди перемагає.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису