01 березня 2024 року в Новопокровській територіальній громаді розпочався конкурс з благоустрою території «Село - наш спільний дім і жити нам у ньому», започаткований за ініціативи селищного голови Муркович Л.І. та відповідно до рішення виконавчого комітету Новопокровської селищної ради №06 від 29.02.2024 р.  В рамках цього конкурсу було проведено «День довкілля». Жителі усіх 33 населених пунктів, працівники усіх установ, організацій, підприємств вийшли на вулиці, щоб розпочати впорядкування території громади.  Активно громадяни впорядковували свої садиби, вулиці,  пам’ятники загиблим воїнам та долучилися до впорядкування і створення паркових зон..  
 В Багатському старостинському окрузі працівники установ та організацій, небайдужі люди на чолі зі старостою розпочали упорядкування дитячих майданчиків, впорядкували пам’ятники загиблим воїнам. Впорядковано заклади освіти. 
   В Іверському старостинському окрузі робота велася одночасно в декількох населених пунктах.   Впорядковували Миропільський парк.  В селі Іверське колектив школи працював над впорядкуванням своєї території. Почали впорядковувати паркові зони. Не забули і про пам’ятники загиблим воїнам. В Ганно-Мусіївці  висадили квіти.
    Жителі Криничанського старостинського округу на чолі зі старостою і разом з   працівниками Криничанської гімназії впорядковували свою територію. Впорядковано пам’ятник загиблим воїнам с. Кринички, с. Гаркушино, с. Бутовичівка.
     Вже стало щорічною традицією для жителів Олександропільського старостинського округу впорядкування своєї території. Мешканці с.Олександропіль разом з депутатами  та членами виконкому, працівниками ЦНАПу, Терцентру, закладів культури та освіти  прибрали парк, футбольне поле та дитячий майданчик. В с.Петриківка разом з депутатом працівники гімназії та садочка , впорядкували місцевий парк та пам’ятник загиблим воїнам.   
    Ведуться роботи по впорядкуванню території Павлівського старостинського округу. В селі Павлівка на чолі зі старостою працівники школи, садочка, закладів культури  прибирали в місцевому парку а також в центрі села. Триває впорядкування пам'ятників загиблим воїнам в с.Павлівка і Пропашне. 
    Працівники Новопокровського ЗЗСО, Новопокровського ЗДО,  та працівники апарату Новопокровської селищної ради впорядковували Новопокровський парк. Прибрано сміттєзвалище та кладовище. 
Дякуємо усім, хто долучився до заходів з благоустрою! Звісно, роботи багато, а те що зроблено - це тільки початок і діяльність продовжиться протягом квітня і травня. Проте мешканці вірять, що тільки разом вони можуть зробити громаду чистою, гарною, привабливою.   «У єдності - наша сила!» Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису