Нестерпний біль втрати. Його не можна загасити. Так само не можна загасити полум’я живої людської пам’яті, бо вона не підвладна часу. І вічно житимуть наші герої, бо ми пам’ятаємо про них. Вони для нас – воїни світла.
Сьогодні ми згадуємо одного з когорти небесної варти – нашого земляка Олексія Івановича Павлюковича, життя якого обірвалося 1 квітня 2023 року у запеклому бою під Бахмутом.
24.02.2022 року Олексій пішов до військкомату, щоб приєднатися до лав захисників рідної землі від ворожого нашестя. У мирному довоєнному житті він був зовсім далекий від військової справи. У військкоматі йому тричі відмовляли, та наполегливий юнак все ж добився свого: поїхав до Києва і там приєднався до полку «Азов». Пройшов вишкіл і зайняв посаду старшого стрілка. Після навчання потрапив на Донецький напрямок. Спочатку Краматорськ, а далі Бахмут. У своєму останньому бою він проявив себе справжнім Героєм, виносячи на собі поранених побратимів. Рятуючи інших, не врятувався сам, потрапивши під ворожий мінометний обстріл.
Мужній воїн героїчно захищав рідну Україну, а значить – кожного з нас. Наші щирі співчуття рідним і близьким Олексія. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі і пошані.
Вічна пам’ять полеглим Героям України! Ми не маємо права забути їхні імена.
Слава Україні! Слава Героям!

Фото без опису