Ще один успішний крок у розвитку нашої громади!
За сприяння Громадської Організації "ОГ «Світочі» та Новопокровської селищної ради, за підтримки Програми надання допомоги сільським родинам для утримання худоби від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (Food and Agriculture Organization), нашим мешканцям було надано 75 сертифікатів, кожен на суму 14 800 грн, на відновлення господарських будівель.
Ця допомога стала можливою завдяки спільним зусиллям та підтримці, а також величезній роботі команди. 75 родин отримали підтримку, що не лише допоможе їм відновити свої господарства, а й стане важливим кроком у підтримці сімейного бізнесу та аграрного сектору. Загальна вартість допомоги - 1 110 000 грн!
Це надзвичайно важливий ресурс для нашої громади, і ми вдячні всім, хто долучився до надання допомоги. 
Також, висловлюємо вдячність фахівцю з реалізації проєктів на сході України ФАО України Віталію Куліковському та його команді, за активну громадську діяльність та підтримку жителів Новопокровської територіальної громади.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та віримо в те, що наші спільні зусилля продовжать приносити позитивні зміни у життя Новопокровської територіальної громади!
У єдності - наша сила!
Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без опису

#Новопокровська ТГ #Світочі Гоог #ФАО України #ПродовольчаТаСільськогосподарськаОрганізаціяООН #Food and Agriculture Organization