Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна - війна...
23 березня 2024 року зупинилося серце нашого земляка Євгена Володимировича Коржа, відважного воїна, вірного сина українського народу, справжнього патріота рідної землі.
Народився Євген 01.03.1987 року в місті Дніпро. Проживав у селі Котлярівка разом з мамою та сестрою. З дитинства захоплювався футболом. Був майстром на всі руки, ремонтував техніку. Завжди був готовий прийти на допомогу.
У червні 2023 року був мобілізований до військової частини А1302. У вересні 2023 року при виконанні бойового завдання отримав важке поранення та втратив палець на руці і отримав контузію середньої тяжкості. Пройшовши реабілітацію та відновлення повернувся до своїх побратимів на Бахмутський напрямок для подальшого проходження військової служби. Але в грудні 2023 року у боях з ворогом отримав тяжке вогнепальне осколкове поранення, яке потребувало довготривалого лікування. Згідно з висновком ВЛК Євгену з 08.03.24 по 08.04.24 р. була надана відпустка для продовження лікування.
На превеликий жаль, війна вбиває не лише на полі бою. Серце нашого захисника зупинилося, коли він перебував вдома.  Тепер йому назавжди 37...
Він захистив  свою родину, захистив кожного з нас.
Від імені жителів громади висловлюємо щирі співчуття матері, сестрі, бабусі та усім рідним і близьким Героя. 
Світлий спомин про Євгена назавжди залишиться в наших серцях.
Вічна слава і шана нашому Воїну - Герою! Не забудемо! Не пробачимо!
Спочивай з миром наш Герою, наш земляче.

Фото без описуФото без опису