Сьогодні, 25 березня, минають другі роковини загибелі вірного патріота нашої Батьківщини, мешканця селища Новопокровка – Шерстюка Олександра Анатолійовича, який з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на нашу землю виборював мирне небо для нас, щасливе майбутнє для наших дітей, свободу і незалежність для України.

Разом з дружиною Оленою Олександр виховував трьох маленьких донечок. Мав повне право не йти на війну, та не таким виховали його батьки – Анатолій Володимирович і Надія Олександрівна. Як справжній чоловік, він узяв до рук зброю і став на захист своєї родини.

Йому назавжди 29… Старший солдат Шерстюк Олександр загинув у Донецькій області під Верхньоторецьком 25 березня 2022 року. Він загинув, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши життя за незалежність і свободу нашої Вітчизни.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Розділяємо біль утрати рідних, близьких нашого загиблого Героя та низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічним болем житиме пам’ять про Олександра в наших серцях.

Згадаймо в молитвах про загиблих воїнів, що віддали своє життя, захищаючи Україну.

Світла і вічна пам’ять Герою!

Фото без опису