Підтримка один одного, до сьогодні залишається нашою невід’ємною силою. Наша єдність – не просто слова, а живий дух , що наповнює кожен крок і моменти спільного життя.   

  В першій половині лютого за сприяння ГО «ОГ Світочі» в особі Альбіни Сільчук при підтримці селищної ради за програмою Гуманітарна Нова пошта відправлено 50 особистих посилок воїнам-землякам з матрацами – 2 шт, подушками – 20 шт, спальними мішками – 8 шт, ковдрами – 6 шт, теплими речами, ліками, окопними свічками, засобами гігієни, смаколиками та домашньою їжею на Донецький, Херсонський, Київський, Запорізький, Сумський, Харківський напрямки та Дніпропетровщину. 
Закуплено та передано амуніцію і ліки воїнам-землякам: форма для Володимира – 1 407 грн; бушлат для Андрія – 1 907 грн; турнікети (3 шт) для Олексія – 2 193 грн, ліки для Олександра – 1 448 грн. 

   Дякуємо небайдужим жителям громади: за особливо смачні подарунки воїнам у вигляді тортів - сестрам Оксані Таранушенко, Юлії Мельник і Людмилі Фокіній спільно з Ольгою Кривобок, за надання допомоги речами, пальним, ліками, смаколиками для наповнення посилок - родині Терещенко, Сергію Корнієнку, Віталію Карпенку, Оксані Гармаш, Віталіні Черевко, Любові Солосі, Інні Бичковській, Наталії Руденко, Адріані Вишнивецькій, Анатолію Волкову, Марії Черненко, Інні Книш, Оксані Гайдар, Світлані Болтуновій, Наталії Яковенко, що в цей нелегкий час продовжуєте долучатися до грошових зборів для потреб військових - Світлані Бичковській, Тетяні Шадурській, Івану Морозову, Анатолію Бичковському, Наталії Сліпченко, Ользі Рисич, Дмитру Горобчуку, Станіславу Бичковському, Юлії Бичковській, Діані Леньо, Федору Корольову, Марії Савченко. 
    Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, центру надання соціальних послуг, селищної ради та небайдужим жителям громади за сумлінну працю та допомогу.

 У єдності - наша сила!
Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису