Нехай символом зв’язку та тепла від рідного краю до передової буде кожен вузлик вплетений дбайливими руками наших майстринь. 
 Вміло та напрочуд швидко в руках Оксани Гармаш переплітаються нитки формуючись у затишні шкарпетки. Упродовж тижня передано 6 пар
З натхненням та креативністю трудилися за плетінням килимків працівники Олександропільського будинку культури: Олена Муркович та Наталія Дегтярьова, охоче допомагали Яна Динь та Наталія Оришкевич, передавши для військових 7 килимків. Серед небайдужих жителів Юлія Кочерга склала у візерунки 2 килимки.
   Джерелом світла та тепла у холодні військові ночі стають окопні свічки, які також з любов’ю виготовляють наші небайдужі серця: Олена Муркович, Наталія Дегтярьова, Яна Динь, Наталія Оришкевич – 45 шт, Світлана Бичковська – 23 шт, Оксана Таранушенко і Людмила Фокіна – 18 шт, Євгенія Кремінь і Валентина Радченко з дітками - 11 шт і 100 шт розпалювачів, Ніла Михайлова з дітками виготовили 600 розпалювачів та сформували 70 пакетів чаю, розпалювачі від Любові Кириченко – 800 шт.                                                                         
   Родина Миколи і Тетяни Ремез надали 50 грілок і 80 розпалювачів

  Дякуємо за Вашу підтримку і подароване тепло воїнам

  У єдності - наша сила!
  Разом до ПЕРЕМОГИ! 

 

Фото без описуФото без опису