Від пʼятниці до пʼятниці 
Дякуємо нашим захисникам за можливість жити.
Дякуємо невтомним людям, які підтримують наших воїнів.
Дякуємо, що єдині.
Цей тиждень вже відходить в історію але залишається для нас, як тиждень невтомної боротьби і допомоги.
Ось пʼятниця , а вже й понеділок, ….і  знову пʼятниця.
На кухнях смажиться мʼсо,випікається різна здоба. А ось і улюблені варенички наших хлопчиків, а тут дівчатка витягають із печі хліб із золотистою скоринкою, а ось красується щойно приготовлений торт для наших іменинників . А цю кухню заполонив запах тушкованої картоплі. Все це ми приготували і відправили Яка ж історія нашої допомоги. 
Ось хвилююча зустріч, до нас завітав наш земляк Міша Подолкін, ми спілкувалися, полякувпли за мужністьі привітали з днем народження, який він нещодавно відсвяткував.
Слова: « потрібна допомога» і цього досить. І у шпиталях смакують наші захисники.:понеділок, четвер, і пʼятниця не залишилася осторонь.
( Дякуємо нашим куховарочкам, дякуємо за доставку Олександру Латишу, Яцук Роману і Надії Нечерді, Олександру Мурковичу. Олександру Дешкові, Оксані Черевко,Наталії Перетятько)
Ось вже допомога поспішає на донецький напрямок: пʼятниця( іІрина), вівторок( Анатолій Ремез,)середа ( Віталій повертається в частину),пʼятниця ( хлопці повертаються до Авдіївки).
 Передали хлопцям ще й теплі шкарпетки- 4 пари, які вʼязала Оксана Гармаш. , А ще відправили 8 іменинникам смачні торти Новою поштою.

Смакуйте рідненькіькі. Найкращі . Чекаємо додому живими і здоровими

Дякуємо  директорам шкіл, завідуючим садочків та членам іх колективів,працівникам культури, терцентру, селищної ради, всім небайдужим жителям Новопокровська ТГ Альбіні СІльчук Світочі ГоогNova Poshta Humanitarian
Бережи  всіх ,Боже.
У єдності - наша сила!

Фото без опису

Фото без опису