Фото без опису

НОВОПОКРОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ДНІПРОВСЬКОГО РАЙОНУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

30 листопада 2023 р.                              смт Новопокровка                                  № 02

Про коригування тарифів на послуги

з централізованого водопостачання

для споживачів КП «Струмок» на

території Новопокровської ТГ

 

Розглянувши заяву директора комунального підприємства «Струмок» від 21.11.2023 року №38 про приведення діючих тарифів до економічно обґрунтованого рівня шляхом встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, відповідно до пп.2 п.3 ст.4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 13 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 року №291)), наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», керуючись пп.2 п.а ст.28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою недопущення подальшої збитковості підприємства та приведення діючих тарифів до економічно обґрунтованого рівня на виробництво послуги водопостачання, виконавчий комітет Новопокровської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити комунальному підприємству «Струмок» скориговані тарифи на послуги централізованого водопостачання для споживачів на території Новопокровської ТГ згідно зі структурою (додаток 1):

  • для споживачів усіх категорій – 50,00 грн./1 м³.

2. Комунальному підприємству «Струмок»  у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення в дію тарифів згідно з п.1 цього рішення, повідомити у встановленому порядку споживачів.

3. Рішення набирає чинності з 01 січня 2024 року.

4. Рішення Олександропільської сільської ради від 16 серпня 2018 р. №13-27/VIII «Про встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання» вважати таким, що втратило чинність.

5. Дане рішення оприлюднити на офіційному сайті Новопокровської територіальної громади.

6. Контроль   за   виконанням   цього   рішення   покласти   на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олену ДЕНИСЮК.

 

 

Селищний голова                                                                        Людмила МУРКОВИЧ