За вікном зима і з кожним днем стає все холодніше. Особливо холодно в окопах на передовій. Наші «котики» мерзнуть. Зігріти наших захисників і не дати «генералові морозу» стати на бік ворога – сьогодні першочергова задача. Тисячі українців просто зараз виготовляють буржуйки, окопні свічки, розпалювачі з ватних дисків, в’яжуть і шиють теплі речі.

         Особливе місце серед речей, які зігрівають наших захисників, займають в’язані шкарпетки, бо у кожного вони асоціюються з теплом турботливих маминих чи бабусиних рук. Тому це не просто теплі речі, це оберіг. Хтозна, скільки думок передумано, скільки разів прочитано молитву, доки в’яже майстриня шкарпетки чи цупкий килимок для солдата. Хай убережуть вони його не тільки від холоду, а й від лихої ворожої кулі.

        У нашій громаді від самого початку війни регулярно проводяться благодійні акції «Подаруй воїну тепло рідного дому». І завжди наші майстрині Вікторія Грачова, Валентина Одновол, Ганна Петрушина, Людмила Носенко, Галина Суслова, олена Муркович активно відгукується, даруючи свої вироби для передачі захисникам у шпиталі та на бойові позиції.

Фото без опису

Фото без опису