Нестерпний біль втрати. Його не можна загасити. Так само не можна загасити полум’я живої людської пам’яті. Вона не підвладна часу. І вічно житимуть наші герої, бо ми пам’ятаємо про них.

       Сьогодні згадуємо нашого земляка, нашого Героя Кривка Івана Васильовича – незламного воїна світла, серце якого обірвалося 24 листопада 2022 року у самому пеклі війни – під Бахмутом. Йому назавжди 32…

       Іван пішов захищати нашу незалежність ще у 2014 – му році. Перебував у зоні АТО до 2018 -го. Повернувся додому, одружився. Разом із дружиною Лідою виховували двох синів. Згодом поїхав працювати за кордон. Та з початком повномасштабного вторгнення рашистських загарбників повернувся в Україну і знову взяв до рук зброю, щоб боронити рідну землю.

      Звичайний сільський хлопець, люблячий чоловік, син, онук і турботливий батько. А ще вірний товариш і надійний побратим. Схилімо голови у пошані перед звитягою нашого захисника. Щирі співчуття родині. У нашій пам’яті Іван Васильович залишиться назавжди, як людина з великим, відкритим і добрим серцем.

      Герої не вмирають, а кличуть нас до Перемоги.

Фото без опису

Фото без опису