З нагоди Дня працівників соціальної сфери та Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в громаді подякували людям за їх небайдужі серця. До присутніх звернулася селищний голова Людмила Іванівна Муркович, щиро подякувавши працівникам за підтримку громади в такий випробувальний час. Адже, передусім вони долучаються до життя громади, опікуються життєвими проблемами людей, їх добробутом та душевним комфортом.

       Людмила Іванівна відзначила, що праця людей причетних до обох сфер діяльності – не просто професійні навички, а покликання душі, котрі активно залучаються до життя нашої громади.

       Народні активісти долучаються до кухонних батальйонів, випікаючи різноманітні смаколики, готуючи домашню їжу для воїнів ЗСУ та поранених воїнів у шпиталі. Пліч-о-пліч з мешканцями громади допомагають у реалізації проєкту «Сади для Перемоги», активно долучаються до городніх військ, насаджують овочеві культури, перетворюючи їх на закрутки, сушать фрукти для смачних узварів, насаджують алеї Перемоги, висаджують квіти Перемоги, упорядковують паркові зони, забезпечуючи продовольчу безпеку громади.

       У тісному єднанні небайдужих сердець в осередках нашої громади було проведено патріотичні заходи, марафони «Повертайся солдате, додому живим», благодійні ярмарки «Подаруй тепло воїну», «Янголи миру для захисників», «Вітаміни з рідного дому», виїзди агітбригади до воїнів ЗСУ, щоб підбадьорити їх бойовий дух. Об’єднуючи власні сили своєю працею наближають довгоочікуваний день Перемоги.

       Дякуємо кожному за небайдужі серця, за вашу самовідданість, золоті невтомні руки, за Ваші добрі справи.

       З особливою повагою відзначила ветеранів аматорської справи: подружжя Головків Олександра Васильовича і Наталі Миколаївни та Грипу Володимира Григоровича, яких було нагороджено почесними грамотами за вагомий внесок у розвиток культури, підтримку аматорського мистецтва та народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та участь у благодійних заходах на території громади.

       Теплі слова пролунали в адресу працівників відділу соціального захисту селищної ради та колективу Центру надання соціальних послуг.

       Зігріли серця присутніх улюбленці сцени нашої громади: Олександр Головко, Віктор Бєлих , Євгенія Кремінь, Наталія Дегтярьова, Євгеній Осійчук. В їх виконанні лунали патріотичні пісні про відважних наших захисників та країну незламних людей. Вшанували загиблих Героїв, подякували воїнам, які відвойовують кожен клаптик рідної землі. Продовжили захід чаюванням з духмяними пиріжками і щирим спілкуванням у дружньому колі однодумців. Завершили зібрання з однією заповітною мрією - Перемогою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису