Фото без опису

При співпраці Новопокровської селищної ради та ГООГ  "СВІТОЧІ" з
 Благодійним Фондом "Право на захист",  внутрішньо переміщені особи, що перебувають у Тимчасовому прихистку для ВПО, розташованому в КУ "Центр надання соціальних послуг" в с. Олександропіль отримали  важливу допомогу.
Спільно з фахівцем з моніторингу ситуації ВПО, Наталією Ілляшенко, фонд та громадська організація,  здійснили постачання різноманітних побутових товарів, які зробили умови проживання та побут внутрішньо переміщеним осіб комфортнішим. Допомога, виявилася дуже корисною та необхідною. Вони отримали:
- Холодильник – 1 шт.
- Телевізор – 1 шт.
- Водонагрівач – 1 шт.
- Морозильна камера – 1 шт.
- Пральна машина – 1 шт.
- Сковорода – 2 шт.
- Диван – 1 шт.
- Стіл кухонний – 4 шт.
Ця безцінна підтримка зробила значний внесок у поліпшення умов життя та забезпечення основних потреб ВПО, що переживають важкі часи.
Ми хочемо щиро подякувати ГООГ "СВІТОЧІ",  БФ "Право на захист" та особисто Наталії Ілляшенко, фахівцю з моніторингу ситуації ВПО та Альбіні Сільчук, голові громадської організації, за їхню роботу та готовність завжди допомагати тим, хто цього потребує. Ваша підтримка важлива та цінна для нашої спільноти. Ваша діяльність дарує надію та допомагає тим, хто цього найбільше потребує.
Дякуєма за співпрацю! У єдності - наша сила! Разом до Перемоги!