Футбольний матч в пам’ять про загиблих Героїв-земляків. Кубок імені загиблого Героя-земляка Дмитра Захарова 

          Відгомінами минулих подій та спогадами наповнені наші душі. Здавалося б недавно місцевий стадіон збирав сотні вболівальників та любителів футболу. Сьогодні 22 жовтня 2023 року місцеві жителі смт Новопокровка та гості зібралися разом не в очікуванні свята, а задля вшанування пам’яті полеглих Героїв-земляків, котрі віддали свої життя за кожного з нас, пам’ятним футбольним матчем.
          В глядацькій зоні зібралися рідні  та близькі наших загиблих воїнів, друзі та знайомі. Учасники футбольного матчу ФК «Старт» та збірна команда колишнього Солонянського району – не просто гравці, а велика об’єднана команда, яка має на меті вшанувати пам’ять Героїв, яких не стало з нами, але живуть у наших серцях. Жовтнева пора дає ковток свіжого повітря, але з «комом в горлі»... Бо саме в жовтні ворожа куля обірвала життя мужнього воїна та завзятого футболіста місцевої команди «Старт» Дмитра Захарова.
         Учасники віддалися грі з неймовірним запалом, кожен пас, удар по воротах та виборене перше місце команда «Старт» присвятила Дмитру.

         Батьки Дмитра Андрій та Лариса Захарові нагородили переможців кубком та  медалями гравців обох команд. Зі сльозами на очах слідкували за матчем рідні Дмитра бабуся Людмила Григорівна та брат В’ячеслав, з цікавістю спостерігав і маленький племінник Роман.
         Хоч біль втрати не згасає, проте, ми знаємо – пам'ять про наших героїв жива, доки ми живі, і ця пам'ять надихає нас бути сильними, разом і підтримувати один одного.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису