Футбольний матч в пам’ять про загиблих Героїв-земляків. Кубок імені загиблого Героя-земляка Богдана Лучка                            

           В просторах села Олександропіль стадіон вже давно став не тільки футбольним полем, але й свідком безлічі емоцій та подій, що перепліталися на протязі багатьох років. Пам'ять цього місця наповнена гарячими змаганнями місцевої ФК «Інтер» та гостей, захопленням вболівальників, голами та трофеями. 
          Серед цих спогадів важко уявити, що сьогодні, 22 жовтня 2023 року, наш стадіон стає свідком події, де ми зібралися аби вшанувати пам'ять про загиблих воїнів, наших Героїв, які віддали свої життя за кожного з нас. Вони відійшли у вічність, але залишаються нашими найближчими янголами-охоронцями. 
          Серед вболівальників були присутні не тільки прихильники футболу, але й сім’ї та близькі загиблих Героїв-захисників та місцева команда «Інтер», для якої символічним був проведений матч. Адже, у небесне військо відійшов капітан команди – Богдан Лучко, не просто футболіст, а справедливий лідер та взірець.
          Команда «Інтер» та збірна команда колишнього Солонянського району, віддали себе проведеній грі, в якій кожен удар по воротах – не просто гол, а зіграний шлях наших Героїв. Хоч в цей день команди змагалися не за трофеї, а за пам’ять, переможне перше місце здобула ФК «Інтер».
          Батьки Богдана Іван Степанович і Людмила Олександрівна, дружина Юлія та діти Денис і Валерія – це люди, які втратили найбільше, їх туга переплелася із силою та стійкістю. Рідні вручили кубок команді переможців та нагородили медалями учасників обох команд.
         Перебуваючи у короткотривалій відпустці підтримати команди та рідних загиблих завітав тренер ФК «Інтер» Володимир Горб, присутність якого створила особливу атмосферу єднання.
         Змога провести футбольний матч, нагадує нам про цінність свободи та ціну, яку платять за неї наші Герої. І хоч втратили ми їх у реальному житті, їхній дух завжди з нами, в наших серцях.

Фото без опису

Фото без опису