Щотижня. Методично. На своїх «закріплених позиціях» старанно клопочуться господині закладів, установ та небайдужі жителі нашої громади в приготуванні домашньої їжі.

          З відчуттям, що на неї вже чекають наші воїни тримаючи оборону на фронті чи перебуваючи у шпиталі, ретельно пакуємо та доставляємо. 

          Незамінним джерелом енергії цього тижня виступали приготовані: другі страви (тушкована та смажена з фаршем картопля, плов, голубці та фарширований перець) – 34 кг; хліб та сайки з часником - 75; салати (свіжі з оргіків та капусти, по корейські, мариновані і квашені огірки) – понад 200 кг; різноманітна випічка (пиріжки з картоплею, котлети в тісті, пампушки) та солоденькі пиріжки (зі сливами, повидлом, яблуками, ізюмом, горіхами, рогалики з нектарином, малиною та грушею, солодкі булочки, печиво, пончики, домашні сирники) – понад 3 000 шт; турботливо наліплені варенички з картоплею та сиром – 1400 шт; вітаміни з городу та саду (свіжі огірки та зелень, яблука та груші) – 32 кг; компоти, соки - 18 л та однорідний мед - 4 кг. Салат «Літній» з медовою заправкою став цікавинкою для наших воїнів.

           Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, виконавчого комітету та центру надання соціальних послуг Новопокровської селищної ради за турботу та Вашу невтомну працю.

           Дякуємо за доставку продуктів до місця збору Тетяні Науменко, Олександрові Мурковичу, Вікторові Бєлиху та Юрію Проскурі.

           Подяка нашим волонтерам за швидку доставку продуктів з рідного краю на Харківський напрямок БФ «Чужих дітей не буває» Олесі Кузьменко і ГО"ОГСвіточі" Альбіні Сільчук та за доставку у шпиталі м. Дніпро Олександрові Латишу та Альбіні Сільчук.

У єдності – наша сила!

Разом до ПЕРЕМОГИ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису