День-у-день, в умовах жорстокості та ненаситності ворога, наші небайдужі серця не втрачають віру та здатність допомагати, найдорожчим, котрі без вихідних та відпочинку дають надію на спільне «завтра».

          8 та 10 серпня працівники закладів освіти, культури, виконавчого комітету, центру надання соціальних послуг та небайдужі жителі громади спільно з волонтерами приготували та відправили нашим Захисникам домашню їжу на Харківський та Донецький напрямки: кури смажені – 5 шт; пиріжки з (картоплею/капустою, біляші, пампушки з часником – 924 шт; солодка випічка (булочки солодкі, пиріжки з яблуками, фруктові, з ізюмом, рогалики з повидлом, зі сливами, пончики з фруктами) – 2422 шт; печиво фігурне та тертий пиріг – 12,3 кг; вареники – 1345 шт; хліб (солодкий хліб) – 110 шт; салати (огірки малосольні, свіжа огородина – помідори, огірки) – 75 кг; компоти – 35 л; мед – 10 л.

         Дякуємо працівникам закладів та установ, виконавчого комітету та небайдужим жителям громади за Вашу плідну працю та безкорисливу допомогу.

         Дякуємо нашим підприємцям: Володимиру Благодатському, Сергію Нагурному, Олександру Захарову, Віктору Ганжі, Віктору Матяжу, Анатолію Панасенко за надане дизельне паливо (120 л) для потреб ЗСУ.

         Дякуємо нашим волонтерам: БФ «Чужих дітей не буває» Олесі Кузьменко і ГО "ОГ Світочі " Альбіні Сільчук за підтримку та доставку смаколиків на Харківський напрямок, Романові Яцуку за доставку на Донецький напрямок.

В єдності - наша сила! 

 Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису