Щоденно викарбовуються події, котрі не увійдуть в історію але залишать вагомий слід у створенні цієї історії – праця в тилу задля Перемоги, підтримка та турбота про наших Захисників.

         15 серпня видався насиченим днем в маленькій історії нашої громади, сповнений плетивом людських почуттів та бажань

         Згуртувавшись наші небайдужі серця зібрали перші кавуни, господині клопоталися у приготуванні домашньої їжі, для відправки відразу на три напрямки для різних військових частин та бригад, завдячуючи яким ми маємо змогу працювати, спілкуватись, навчатись та просто радіти новому дню.

        Цього дня працівники закладів та установ зібрали близько 2 тонн кавунів. Виносимо подяку за насіння кавунів, яке надане рамках проєкту «Сади Перемоги», який організовували ініціатива “Сади Перемоги” проєкту SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance та Фонд "МХП-Громаді" за підтримки Міністерство аграрної політики та продовольства України.

        Також, приготували смаколики: пиріжки з картоплею/пампушки з часником – 910 шт; солодка випічка (пиріжки з яблуками грушами/сливами, марципани, пиріг до чаю, булочки з сиром, рогалики з маком/повидлом, булочки з маком ватрушки з сиром, рулет з яблуками, пончики) – 2 554 шт; пончики – 4 кг; * ікра кабачкова – 17 кг;  хліб (солодкий хліб) – 49 шт;  салати (капуста маринована, свіжа огородина – помідори, огірки, перець) – 72 кг;  компоти, лимонад – 32 л; дині – 10 кг

         Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, виконавчого комітету, центру надання соціальних послуг за Вашу сумлінну працю, кожному і кожній хто долучається та продовжує допомагати:

         Ми на своїй землі і обов’язково Переможемо!

В єдності - наша сила!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису