24 серпня був, є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим днем для українців – Днем незалежності та свободи українського народу.

      Напередодні 32-ї річниці незалежності України в осередках громади пройшли патріотичні заходи:

  • 17 серпня - Іверський старостинський округ та с. Петриківка Олександропільського старостинського округу;
  • 21 серпня - Олександропільський, Криничанський та Павлівський старостинські округи;
  •  22 серпня - смт Новопокровка та Багатський старостинський округ

      У ці дні головна увага і шана приділялася нашим воїнам-захисникам, котрі відстоюють нашу незалежність та вшанування хвилиною мовчання Героїв-земляків, котрі віддали за нашу свободу найцінніше - власне життя!

      По-воєнному стримані заходи викликали зацікавленість різних поколінь, від підростаючого до старшого, бо в свідомості «від малого до великого» закарбовується жага вільного життя на рідній землі.

      На заході були присутні і батьки здобувачів освіти, що дало змогу обговорити новий 2023/2024 навчальний рік. Для малечі ж, було організовано дидактичні ігри для національно-патріотичного виховання. Адже діти - це майбутнє нашої держави. Дітлахи цікаво провели час на оновлених спортивних майданчиках у впорядкованих паркових зонах. А потім із задоволенням поласували соковитими кавунами, вирощеними на городах Перемоги, та смаколиками, які приготували для них дбайливі господині кухонного батальйону. Серед частувань та ігор непідробні дитячі емоції викликав сюрприз від селищного голови Людмили Іванівни Муркович у вигляді «Козака та Козачки» з театру ростових ляльок, які напередодні Людмила Іванівна здобула як переможець за результатами розіграшу благодійної лотереї для воїнів, організованому БФ «Чужих дітей не буває».

      В у мовах сьогодення кожне державне свято або проведений захід в нашій громаді присвячуються нашим мужнім Захисникам і Захисницям, адже пам’ятаємо якою ціною зустрічаємо день за днем і докладаємо максимум зусиль аби підтримати наших воїнів. Працівниками закладів та установ Новопокровської селищної ради, СФГ «Сатурн» та небайдужих людей, було зібрано кошти у сумі – 48 080 грн:

  •  Іверський старостинський округ – 9 130 грн;
  •  Павлівський старостинський округ – 3 160 грн;
  •  Олександропільський старостинський округ – 8 745 грн;
  •  Криничанський старостинський округ – 9 825 грн;
  •  Багатський старостинський округ – 7 300 грн;
  •  смт Новопокровка – 9 920 грн.

      Зібрані кошти будуть спрямовані на потреби наших воїнів-земляків. Бо в єдності – наша сила, разом обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису