Неспинно продовжується життя та робота нашої громади! Пам’ятаючи ціну свободи кожне небайдуже серце охоче береться допомагати та підтримувати наших воїнів

          Упродовж тижня працівники закладів та установ зібрали близько 11 550 тонн (770 шт ) кавунів для відправки Захисникам на перші лінії оборони та шпиталі, відправили кавуни у шпиталь м. Харків та м. Львів. Невтомні господині готували смаколики: пиріжки з картоплею/пампушки з часником – 860 шт; солодка випічка (пиріжки з яблуками/сливами, марципани, пиріг до чаю, булочки з родзинками, рогалики повидлом/яблуками, пампушки, рулет з яблуками, пончики, вергуни) – понад 6200 шт; печиво домашнє – 5 кг; вареники – понад 300 шт;  хліб – 60 шт;  салати (огірки мариновані, свіжа огородина – помідори, огірки, перець) – понад 80 кг;  компот– 60 л.

          Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, виконавчого комітету, центру надання соціальних послуг за Вашу сумлінну працю, кожному і кожній хто долучається та продовжує допомагати.

         Дякуємо за надану допомогу продуктами для приготування їжі: СФГ «Сонячне», Олександру Мурковичу, Олені Денисюк, Людмилі Балущак, Альбіні Сільчук, Марії Аршулік

         Дякуємо нашим волонтерам за швидку доставку смаколиків воїнам на передові лінії фронту БФ «Чужих дітей не буває» Лесі Кузьменко – Харківський напрямок та Роману Яцуку - Донецький напрямок за підтримки ГО «ОГ «Світочі» Альбіни Сільчук, Людмилі Муркович, Марині Хаджиєвій та Олександру Латишу за доставку домашньої їжі та соковитих кавунів у шпиталь м. Дніпро. 

В єдності - наша сила! 

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису