Сьогодні, 1 жовтня, у нас особливий день, коли об'єднуються три важливі свята: День Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та День захисників і захисниць України. Ця трійна сполученість символізує нашу єдність та міцність в тяжкі часи.

       Здавна наш народ звертався до Пресвятої Богородиці у важливі миті історії, шукаючи її заступництва та опіки, особливо коли ставалося загрозливо в історії України. І сьогодні ми не втрачаємо цього звичайного оберегу, молимося за мир, добро та благополуччя нашого народу. Звертаємось до Матері Божої з проханням захистити наших захисників, щоб дати їм силу та мужність в цей складний час, коли вони стоять на захисті нашої країни.

       Цей день - це визнання героїзму, відданості та мужності наших воїнів та захисників, які, як справжні лицарі, стоять на сторожі миру та безпеки.

       Серце наповнене вдячністю кожному воїну, який віддає найбільше, щоб наша країна була сильною та незалежною. Нехай відома кожному буде міць їхньої волі та безстрашності, невичерпна енергія у дорогу за миром та безпекою.

       Ми разом в цю доленосну годину. Бажаємо всім нашим захисникам невичерпних запасів сили, мужності та перемоги. Нехай мир і щастя заповнять кожний дім, а наша священна українська земля завжди буде благословенною, вільною та незалежною! Разом ми сила, разом ми переможемо.

З повагою, селищний голова Людмила МУРКОВИЧ депутати та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради

Фото без опису