"Гарячі точки" рідної країни сповнені смутком, який згладжується жагою до життя та прагненням вимовити "Я вдома.." Щохвилини на своїх плечах незламні воїни тримають дух нашої свободи, даючи поштовх небайдужим серцям хоч на мить подарувати смак рідного дому.

Упродовж тижня передавали домашню їжу та смаколики воїнам на лінії зіткнення та пораненим у шпиталі: перші страви: борщ український – 30 л;  другі страви: картопля та каша з м’ясом – 58,5 кг; сало солене – 17 кг; хліб – 236 шт;  вареники – 856 шт;  котлети в тісті, пиріжки з картоплею/ капустою – 1665 шт;  солодка випічка – понад 5300 шт;  пиріг – близько 10 кг;  салати (з буряком, капуста маринована, помідори квашені, вінегрет) – 75,5 кг; свіжі овочі та фрукти (огірки, помідори, перець, яблука, сливи, виноград) – понад 200 кг; квашені кавуни - 3 кг; компот – 55 л; мед – 2 л;  питну воду.

Дякуємо працівникам закладів освіти, культури, центру надання соціальних послуг, виконавчого комітету та небайдужим жителям громади за Вашу невтомну працю та вагомий внесок у наближенні Перемоги.

Дякуємо небайдужим серцям за надані продукти для приготування їжі: Анатолій Шадурський, родина Кобякових, родина Грипа, Владислав Демідов, Марина Майстренко, Оксана Гармаш

З проханням про допомогу волонтера Ольги з м. Павлоград змогли порадувати воїнів на Донецькому напрямку домашньою їжею. За сприяння ГО "ОГ Світочі"в особі Альбіни Сільчук відвідали воїнів у шпиталях м. Дніпро, що перебувають на лікуванні - Олександр Латиш та пожежна команда №1 (Василь Бігун) ☘️ Передали особисто смаколики воїнами-земляками на два напрямки, котрі поверталися з відпустки на передові лінії фронту 📦 За сприяння ГО "ОГ Світочі" в особі Альбіни Сільчук родина Захарових відправили особисту посилку воїну-земляку Новою поштою

 Божого благословення нашим Захисникам і Захисницям

      У єдності - наша сила! 

🇺🇦 Разом до ПЕРЕМОГИ 🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису