Черговий тиждень нашої спільної боротьби добіг кінця. Тиждень був важким і емоційно наповненим, але водночас таким плідним, адже ми спільними зусиллями наближаємо Перемогу. Ласувати домашнім та смачненьким для наших Захисників і Захисниць – це вже традиція, тож наші ґаздині уміло та сумлінно підтримують ці традиції.      Фото без опису

              Упродовж тижня готували та передавали смаколики у шпиталі міста Дніпро та на передові лінії фронту: перші страви (Борщ український з м'ясом) – 15 л; другі страви: (тушкована картопля з м’ясом, рагу овочеве та рисова каша) – 43,75 л; смажена риба – 11 кг; смажене м’ясо – 3,5 кг; засолене і копчене сало – 6 кг;  яйця – 50 шт; запашний хліб – 60 шт; пиріжки з картоплею,  котлети в тісті і солодка випічка (з маком, повидлом, вертута з грушами, рогалики, вергуни, пончики, печиво з цукровою пудрою, марципани, рулети з яблуками та вишнею)  – 6072 шт; салати (по-корейські, з кабачків, квашені та малосольні, свіжа огородина, заправка тривалого зберігання) – 229,2 кг; 🫖  чорний та зелений чай – 310 г; соки та компот – 29 л.                                        
              Щиро дякуємо працівникам закладів освіти, культури, центру надання соціальних послуг, виконавчого комітету Новопокровської селищної ради та небайдужим жителям громади за єдність та невтомну працю.            
              Небайдужим жителям громади: Грабкові Олександрові, родині Кобякових, Оришкевич Наталії, Майстренко М., Власовець Ангеліні, Кириченко Любові, Калініченко Людмилі, Владимирській Людмилі, Печеньовій Дар’ї, Владимирській Віоріці, Ковальовій Юлії.   
              Селищному голові Людмилі Муркович та працівникам селищної ради: Посадній Тетяні, Федосовій Галині, Федорукові Ігореві, Коваль Світлані, Турчині Альоні, Сироті Христині. 
              Виражаємо подяку нашим волонтерам, котрі не шкодуючи сил, систематично допомагають, організовують  та 🛻 доставляють продукти до шпиталів - Мурковичу Олександрові, Муркович Людмилі, Альбіні Сільчук та  східний напрямок – Яцуку Романові.                                                                                   

Фото без описуФото без опису 

     
  У єдності – наша сила!
   Разом до ПЕРЕМОГИ!