В межах конкурсу «Село – наш спільний дім і жити нам у ньому» та в рамках реалізації проєкту конкурсу грантів «Сади для Перемоги» на території Новопокровської громади протягом тижня здійснювалися наступні заходи (за інформацією старост та заступника селищного голови).
На території Олександропільського старостинського округу працівники терцентру, робітник з благоустрою покосили траву на території терцентру та лікарні. Продовжувалися роботи з косіння парку в селі Олександропіль.
На території смт Новопокровка робітниками з благоустрою викошені узбіччя дороги по вулиці Центральна та узбіччя дороги Солоне – Лошкарівка до в’їзду в смт Новопокровка.
На території Багатського старостинського округу працівник СТОВ «Колос» - Микола Лисенко викосив траву по всій території дитячого майданчика та центральної частини села Багате. Обкошені також узбіччя доріг в селі  Багате.
В рамках реалізації проєкту конкурсу грантів «Сади для Перемоги» працівники виконкому та закладів культури зібрали перший урожай редиски.   

На території Криничанського старостинського округу приведена в належний стан територія біля будівлі бібліотеки та прилеглої території в селі Кринички (викошена трава, прополений квітник, вирубана молода поросль. Викошена також паркова зона.
Учасники заходу: Ліна Подолкіна, Юрій Проскура, Петро Подолкін.

На території Іверського старостинського округу завдяки ФОП Корнієнко Сергію Миколайовичу покошені узбіччя та стадіон в селі Іверське (покос трави). Микола Луговський викосив територію дитячого майданчика в селі Іверське.
Працівники гімназії упорядкували пам’ятник і паркову зону в селі Іверське.
Привели в належний стан і територію біля будинку культури в селі Ганно-Мусіївка. Володимир Коновалов обкосив територію, Світлана Бичковська прополола квітники та висадила квіти.Віктор Борисов покосив траву на території біля будинку культури в с. Миропіль.
Працівниками ФОП Корнієнко Сергій Миколайович викошено 10 км узбіччя автодоріг на території старостинського округу та 2 км біля стадіону Іверської гімназії.
Працівник гімназії Серебряков Леонід викосив територію біля пам'ятника в селі Іверське.
Тетяна Шадурська разом зі Світланою Бичковською висадили квіти на території парку в селі Ганно-Мусіївка: 30 корінчиків айстр, 20 – чорнобривців та 10 – сальвій.

На території Павлівського старостинського округу Володимир Левченко разом з Андрієм Левченко обкосили центральну частину села Павлівка.
Андрій Гурін та Сергій Нагурний своєю технікою покосили узбіччя автодороги Новопокровка – Павлівка – Квітуче.
Людмила Гурін та  Світлана Запухла пропололи квітники на території будинку культури та паркової зони.

Селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради