Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ми раді повідомити про наш останній успіх у рамках проєкту "Сади для Перемоги" в Новопокровській територіальній громаді. На земельній ділянці комунальної власності селищної ради, площею 3 га, ми провели масштабну акцію з посадки кавунів, яка стала кроком у напрямку забезпечення населення свіжими й смачними ягодами.

Партнерами проєкту «Сади для Перемоги», було вкладено багато зусиль, щоб забезпечити успішну посадку кавунів: перед посадкою, Олександр Муркович, провів підготовку посівної площі для забезпечення оптимальних умов для росту кавунів, а працівники Новопокровської селищної ради, відділу освіти, 33СО«Криничанська гімназія», КЗО «Новопокровський ЗДО ясла-садок комбінованого типу «Малятко»,  техпрацівники 33CO «Олександропільська гімназія» висадили насіння.

 Цей проєкт має велике значення для нашої громади, адже значна  територія Херсонщини, яка славилася вирощуванням кавунів, на разі є окупованою, що створює дефіцит цієї культури на наших теринах. Кавуни є не тільки смачною стравою, але й цінним джерелом вітамінів та мінералів, які покращують здоров'я.

 Ми впевнені, що наші зусилля приведуть до багатого врожаю, який зможе задовольнити потреби жителів та воїнів ЗСУ, а також стати важливим ресурсом для розвитку місцевої економіки.

Ми хочемо висловити щиру подяку всім тим, хто долучився до реалізації даного заходу. Дякуємо за вашу невтомну і важливу працю та ентузіазм, які ви вкладаєте в роботу. Ваша праця - це справжній доказ того, що колективні зусилля можуть змінити наше оточення на краще.

Ваш внесок у реалізацію проєкту "Сади для Перемоги" надзвичайно цінний, і ми дуже вдячні вам за вашу відданість та прагнення досягати великих результатів.  
У єдності - наша сила! Разом до Перемоги!

#SURGeSupport #ГороднівійськаУкраїни #СадиДляПеремоги #СадиПеремоги #victorygardensua