У Дніпропетровськгазі стартував конкурс професійної майстерності працівників!

 

 

 

 

Днями АТ «Дніпропетровськгаз» розпочало щорічний конкурс професійної майстерності працівників груп ГРП/ШГРП, АДС, КПО та ГЕМ, де вони демонструють якість теоретичних знань та практичних навичок. Першими учасниками стали чотири бригади групи ГРП/ШГРП з смт Кринички, смт Петропавлівка, смт Широке, смт Магдалинівка, які були обрані шляхом жеребкування.

 

 

 

 

Конкурсна комісія перевіряла оснащення бригад інструментом, приладдям, а також спецодягом і засобами індивідуального захисту. Усі учасники пройшли тестування з виробничих питань та охорони праці.

 

 

 

 

"Такі змагання вкрай необхідні, адже дають нагоду нашим співробітникам черговий раз перевірити свою фаховість і замислитись, наскільки ж безпека споживачів залежить від їх майстерності. До початку змагань жоден конкурсант не знав деталей теоретичних та практичних завдань, тому шанси у всіх рівні. Це дає можливість оцінити підготовку та випробувати сили на дещо іншому обладнанні, перейняти нові методи роботи у колег з інших дільниць", - говорить головний інженер АТ "Дніпропетровськгаз" Олександр Макаренко.

 

 

 

 

На практиці газовики перевіряли параметри спрацювання запобіжних пристроїв, виконували регулювання обладнання та перехід на байпасну лінію і навпаки. За результатами конкурсу перше місце посіла бригада із смт Магдалинівка!

 

Вітаємо переможців!