Дніпропетровськгаз: який мінімальний платіж за доставку газу для споживачів регіону

Мінімальна замовлена потужність залежить від виду газового обладнання у будинку клієнта та розраховується Національною комісією регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).     

З 1 січня 2022 року для клієнтів Дніпропетровськгазу НКРЕКП затвердила тариф на послуги розподілу природного газу у розмірі 1,26 грн за 1 куб. м на місяць (без урахування ПДВ). У 2023 мінімальна річна замовлена потужність та розмір тарифу на послуги розподілу газу залишилися без змін 

Відтак, мінімальний місячний платіж для клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» складає:     

-за наявності лише газової плити: 39 куб. м на рік = 4,1 грн на місяць або 49,14 грн на рік без ПДВ;   

-за наявності газової плити і колонки: 126 куб. м на рік =13,23 грн на місяць або 158,76 грн на рік без ПДВ;   

-за наявності опалювального приладу: 314 куб. м на рік =  32,97 грн на місяць або 395,64 грн на рік без ПДВ. 

 Якщо ви приєднані до газової мережі, Дніпропетровськгаз має підтримувати достатній тиск в мережі, щоб клієнти могли користуватись газом у будь-який час. Незалежно від того, споживаєте ви блакитне паливо чи ні, спеціалісти компанії проводять необхідний комплекс робіт: закупівлю технологічного газу, що наповнює мережу, ремонти мереж та обладнання на них тощо.

Дякуємо усім споживачам, які вчасно сплачують за розподіл газу. Ці кошти спрямовуються на закупівлю матеріалів та обладнання для планових, поточних та ремонтно-відновлювальних робіт. А також оплату праці газовиків, які дбають про комфорт та безпеку кожного клієнта АТ "Дніпропетровськгаз".