Фото без опису

Культура під час війни 
          Ворог  продовжує безжалісно атакувати наші землі,  порушуючи   цілісність кордонів та суверенітет нашої держави, але  ми - незламний народ великої країни, вистоїмо та обов`язково почуємо це найочікуваніше  слово –  Перемога! Дякуємо нашим воїнам-захисникам, які невтомно захищають Україну, віддаючи своє життя.
         Схиляємо низько голови перед воїнами, які вже ніколи не повернуться додому… Вічна слава та пам`ять ГЕРОЯМ!
           Насиченим був робочий тиждень з 06 по 10 березня. Трудівнички «творчого кухонного батальйону» працівників  культури невтомно працюють, щоб у ці теплі весняні дні наші воїни-захисники  мали змогу  поласувати домашніми стравами та випічкою.  Цього тижня виготовили:                                  
- 160 пиріжків з картоплею, 
- 70  солодких пиріжків, 
 - 2 кг бісквітних рулетів з повидлом,
- 9,9 кг олів’є
- булочки з часником та тушківку.
Крім того, зібрано продукти та консервні заготовки: мед, сало, яйця, 6 л.  яблучного соку,  томатний сік,  6 л. помідорів, варення з малини.
  
            Готували страви: Муркович Олена , Михайлова Ніла, Іщенко Інна, Мальченко Ліля,  Луговська Тетяна, Калініченко Людмила.
            Дякуємо всім, хто працює задля  наближення Перемоги! Ви – надійний тил та опора для наших захисників!
09 березня – у закладах культури відбувся захід, приурочений 209-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка. До заходу також  долучилися найменші   мешканці громади:  діти читали вірші у дружньому колі та вшанували пам`ять про великого письменника,
09.03- провели годину пам‘яті, вшанували загиблого земляка - Головка Анатолія. Схилили голови у скорботі за всіма загиблими Героями
            Разом до Перемоги! У єдності - наша сила!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису