Фото без опису

За ініціативи селищної ради в межах конкурсу «Село – наш спільний дім і жити нам у ньому» 09 березня 2023 року проведено День довкілля («чистий» четвер), протягом якого по всій території громади здійснювалося упорядкування населених пунктів (за інформацією старост та заступника селищного голови).

На території Олександропільського старостинського округу у ході акції здійснено прибирання та приведення до належного санітарного стану територій паркових зон, братських могил, кладовищ. Упорядковані території комунальних закладів селищної ради.

На території смт Новопокровка приведені в належний санітарний стан території парку, пам’ятника. Порядкована територія біля селищного клубу.

На території Багатського старостинського округу висадили квіти на «Алеї Перемоги» та упорядкували територію парку в селі Багате.

На території Криничанського старостинського округу учасники акції упорядкували «Парк Перемоги», зупинку громадського транспорту та пам’ятник загиблим воїнам в с. Кринички.

На території Іверського старостинського округу здійснювалося упорядкування пам’ятного місця, паркової зони, узбіччя дороги в центрі села Іверське та паркової зони дитячого садочка «Світанок».

 На території Павлівського старостинського округу у ході акції здійснено прибирання та приведення в належний санітарний стан центральної частини села Павлівка. Були упорядковані всі території комунальних закладів селищної ради.

До участі в акції долучилися працівники виконавчого комітету, комунальних закладів та установ селищної ради, робітники з благоустрою та небайдужі жителі громади.

 

Для сталого проходження опалювального сезону на території громади надана гуманітарна допомога внутрішньо-переміщеній особі Гладченко Анні у вигляді 2 куб.м. дров. Для опалення будівлі селищної ради заготовлено 4 куб. м. дров.

Учасники заходу: працівники місцевої пожежної команди.

 

Селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису