Фото без опису

Бажаємо миру і єдності!
 
Шановні земляки! Щиро вітаємо вас із Днем єднання! 
Це свято указом Президента України було започатковано 16 лютого рівно рік тому і наразі воно стало об’єднуючим чинником згуртованості всього українського суспільства.
Ми дійсно стали єдиними, як ніколи, згуртованими і загартованими всупереч тим страшним викликам і втратам, яких завдала війна. В усіх куточках нашої країни: від Харкова до Тернополя, від Одеси до Чернігова. Влада, ЗСУ, волонтери, представники бізнесу, працівники підприємств і агросектору, молодь, пенсіонери — всі об’єднались у потужну монолітну спільноту задля протистояння російській агресії і задля нашої Перемоги. 
Сила нашої громади в її єдності. І ми повинні примножувати свої зусилля, щоб жодна людина не відчувала себе покинутою наодинці зі своїми проблемами. Навпаки, створити всі передумови, щоб кожен мешканець громади розкрив свій потенціал, як особистість і проявляв всебічну ініціативу та активність.
Бажаємо всім здоров`я, енергії, добробуту та родинного затишку. Нехай нашим аграріям щастить із погодою, а на нивах колосяться гарні врожаї, нехай у наших оселях завжди буде світло тепло і затишно та звучить радісний дитячий сміх. Нехай у людей поважного віку буде спокійне забезпечене життя. Нехай наші захисники повернуться. 
І нехай 2023 рік неодмінно стане роком Перемоги, щоб мир повернувся на нашу рідну українську землю. 
З Днем Єдності усіх! У єдності – наша сила!

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ, виконавчий комітет та депутати Новопокровської селищної ради!