Нині у нашому Новопокровському краї немає, мабуть, такого населеного пункту, де б не займалися волонтерством, не допомагали Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, не збирали поміч для шпиталів, дитячих будинків, населення деокупованих територій. Жителі, докладають зусиль, хто як може і допомагають чим зможуть, щоб наблизити Перемогу над російськими окупантами.  Працівники селищної ради на чолі з селищним головою Людмилою МУРКОВИЧ об‘єднали разом громаду задля Перемоги. Зібрати посилки, придбати речі, приготувати смаколики, обговорити важливі питання з представниками бізнесу. Разом - ми сила. Не знають втоми наші працівники освіти, культури, соціальні працівники, які  входять до складу «Кухонного батальйону» громади. Вони печуть, варять, смажать, для того, щоб порадувати домашніми пиріжками, варениками чи ковбаскою, борщем чи іншими смаколиками наших захисників.  Співпраця з ГО «ОГ Світочі», волонтерами громади, з волонтерами, які доправляють допомогу на фронт, пораненим військовим, які перебувають на лікуванні в військових шпиталях, додає сили, витримки, кожному небайдужому сердечку. Немає нічого неможливого, щоб виконати прохання воїнів. Мешканці громади  можуть ночами не спати, щоб виконати всі замовлення, переробити продукти у смачні страви для захисників.

На протязі минулого  тижня наші невтомні працівники дарували смак домашнього тепла:

Новопокровський дошкільний заклад «Малятко»: Тарасенко Наталія, Кузьмич Тетяна, Кучерява Інна, Шевченко Наталія, Панасенко Олена, Тищенко Наталія  готували смачні страви для захисників.

Працівники Петриківської початкової школи: Олександрук Ніна, Карнаух Любов, Калюта Леся приготували для наших бійців у госпіталі домашні рулети з яблучним варенням 28 шт, запашний домашній борщ 15 л, пиріжки з картоплею 300шт, 1000 пиріжків з картоплею та рулети з яблучним повидлом, пиріжки (160 шт) з повидлом та яблуками, 15 л запашного капусняку. Підготували до заморозки 350 вареників з картоплею.

Петриківський ЗДО - готували для бійців у госпіталь Щасливець Альона, Лемішко Людмила, Щасливець Марина, Аршулік Лідія, Сітало Валентина. Суп з фрикадельками 12літрів, пиріжки з картоплею та капустою 500штук, бублики з цукровою пудрою 350 шт, плов 30 літрів, вареники з картоплею 13л.

Багатська гімназія - Тону Наталя, Тряско Марина, Некрита Людмила, Алькема Світлана, Педенко Тетяна, Рендигевич Любов, Диконенко Лариса, Диконенко Наталя, Криніцина Ілона, Булигіна Світлана, Педенко Алла, Балабан Юлія, Ласточкіна Оксана, Барановська Наталія - суп 7 л., плов 10 л., підлива з м’ясом 3 л., буряк з часником 6л., булочки солодкі 155 шт, пиріжки з капустою 170шт., рогалики 150 шт., вінегрет 9кг, сало засолене 8 кг., суп з фрикадельками 10 л., плов 6 кг., пироги з потрібкою 190 шт., олів'є 1.5 кг., яйця варені 15 шт., сало варене 1 кг., рогалики з повидлом - 214 шт., картопля тушкована 5 кг., кисіль 12 л., варення 1л., бісквіт 2.5 кг., булочки 100 шт.

Багатський ДНЗ - Залєвська Вікторія, Калініченко Крістіна, Бєлих Вікторія, Шольдіна Алла – Суп "Польовий "-10л, Бісквіт - 80шт, вареники з капустою- 120шт., рогалики- 3кг., пиріжки з картоплею 100шт, пиріжки з смородиною 70шт, вінегрет 19л, пиріжки з картоплею і потрібкою 160, пироги духові з повидлом 60, вареники з картоплею 150, закрутки, чай, кава.

Павлівська початкова школа-філія та Павлівський ДНЗ Струмочок - Денисюк Наталія, Горбун Ольга, Запухла Людмила, Інюшина Наталія, Козін Наталія, Сівак Наталія, Черненко Олена - пиріжки з капустою -273 шт., вареники з картоплею і капустою -833 шт., пиріжки з картоплею та  капустою - 338 шт., вінегрет - 9кг , блинчики з сиром -175шт, блини з капустою -225шт.

Іверська гімназія - Голінкова Надія, Паніна Світлана, Роговська Наталя, Богинська Людмила, Петрухіна Любов:  вареники з картоплею -240 шт., пиріжки жарені з картоплею -80 шт., капуста квашена - 9 л, пиріжки в духовці з варенням в кількості 250 шт, пиріг з повидлом, вареники з картоплею --150шт, консервація - 3літра. 

Іверський ДНЗ Світанок - Фокіна Людмила, Науменко Тетяна, Козак Вікторія - пиріжки з капустою - 41шт, вареники з картоплею - 307шт, вергуни - 90шт, вінегрет - 4кг, кекс фруктовий- 2 шт (2кг).

Миропільська початкова школа - рогалики з яблуком та маком-210шт, вареники з м'ясом- 200шт, вареники з картоплею- 1100 шт, вінегрет -7л., пиріжки смажені з картоплею та капустою - 440 штук, борщ - 7,5літрів, вінегрет -14 літрів, сало -2,5кг, пиріжки з вишнею духові-80штук – готували  Продченко Віта , Артюшина Світлана, Євтухович Наталія , Голенкова Марина ,Вишнивецька Наталія, Магас Олена, Перевишко Галина.

Олександропільська гімназія - Власенко Ольга,  Шевченко Валентина, Григоренко Анна,  Леденьова Валентина, Власенко Оксана  - холодець 37 л., пиріжки з капустою та картоплею 600 шт., варені яйця 100 шт (Захарченко Таміла), сало засолене 4 кг (Янишівська Антоніна).

Криничанський ДНЗ -  Станчук Світлана, Процик Вікторія, Перетятько Наталія, Черненко Марія, Подолкіна Тетяна: пироги смажені з картоплею 200 шт., пироги духові з яблуками 171 шт.

Новопокровський ліцей - Білоус Юля, Моргун Вікторія, Бегас Людмила, Яловенко Марина, Ремез Ганна, Батурля Катерина, Сапіга Наталія, Воронова Тетяна - рагу овочеве 17л, капусняк 20л, вареники з картоплею 486шт, пиріжки з картоплею 1235 шт, пиріжки з капустою 300шт, рогалики з яблуками та повидлом 1500 шт, булочки солодкі 206 шт, плов 25кг, вінегрет 15кг,  суп з фрикадельки 18л,  холодець 19л, борщ український 15л, макарони з м'ясом 24 кг, капусняк 20л, рогалики з повидлом 400шт, капусняк 20л, вінегрет 10кг, каша рисова 12кг.

І наш «Кухонний батальйон»  працівників культури також піклується про те, щоб наші військові мали змогу посмакувати домашньою їжею. На цьому тижні приготували: пиріжків- 570шт, рогаликів – 235шт, вареників -  300 шт, пампушки – 60 шт, булочки – 40 шт, пиріг – 7, 5 кг, макарони з м`ясом – 13 л, картопля тушкована – 6 л, хліб, мед, повидло,  варення, молоко та цукор.

Дякуємо за невтомну та самовіддану працю нашим ґаздиням-трудівничкам: Кремінь Надія, Зінченко Людмила, Птушкіна Світлана, Луговська Тетяна, Радченко Валентина, Кривуля Світлана, Костіна Тамара, Калініченко Людмила, Ульяшина Любов, Михайлова Ніла, Іщенко Інна, Динь Ніна, Динь Яна, Кириченко Любов, Нєкрасова Наталія, Власовець Ангеліна.

 Соціальні працівники не стояли також осторонь. Готували, борщ 10л, балабушки 50шт, блинчики з печінкою 60шт, сало з часником 1,7кг, пиріжки з капустою та картоплею -  Іщенко Інна,  Смерека Н, Григоренко Н, Діхтєрьова О, Левкович І, Козюк Л, Федінчик А , Колбун Т, Яценко Н

Дякуємо небайдужим серцям громади, що допомагали: Мун Тетяна, Долгова Ганна, Поливар Олена, Ткаченко Тамара, Чорноіваненко Емілія, Яковенко Наталія, Шкода Валентина, Перець Людмила, Кісіль Ніна, Ніколайчук Альона, Грабко Ірина, Крулько Лариса, Гайдар Людмила, Фандєєва Олена, Градінович Оксана, Компанієць Олена, дякуємо родинам Гайдар Юрія і Олени, Грабка Олександра і Антона, Ситнік Володимира і Марини.

 

Ми всі віримо, що Україна дасть відсіч ворогу, бо українці — сильна нація, працьовита і відповідальна. Разом до Перемоги

 

 З вдячністю селищна голова Людмила Муркович, депутати та виконком селищної ради.