Фото без опису

Велика частина проблем зі здоров’ям виникають через забруднення повітря пилом або небезпечними речовинами. Особливо це стосується людей, які мають схильність до алергій та захворювань органів дихання. З метою збереження здоров'я мешканців громади, спільно з Програмою EGAP ми працюємо над забезпеченням моніторингу повітря та інших важливих показників стану довкілля на території нашої Новопокровської громади. Завдяки співпраці селищна рада отримала станцію моніторингу якості повітря SaveEcoSensor 3.0.

Чим ця станція може бути корисною?

Вона оперативно та зручно буде інформувати жителів щодо перевищення рівня забруднення повітря в громаді.
Забезпечить доступ до даних щодо вмісту пилу в повітрі, температури, відносної вологості, атмосферного тиску та інших показників, що є актуальним як для жителів громади, так і науковців.
Прогнозуватиме можливі періоди підвищення рівня загрози для здоров’я населення для завчасного реагування на них.
Завдяки зібраним та проаналізованим показникам з'явиться можливість ухвалювати необхідні законопроєкти у сферах екології та господарства. 

Запрошуємо мешканців громади в разі виникнення бажання моніторити стан довкілля разом з селищною радою. Переглянути дані можна за посиланням, наведеним нижче.

Дякуємо Програмі  EGAP за допомогу і підтримку.  

Нагадаємо, Програма EGAP упроваджується Фондом Східна Європа в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Швейцарії.

Крокуймо до цифровізації разом!

З повагою селищний голова Людмила МУРКОВИЧ та виконавчий комітет Новопокровської селищної ради.
 

Рівень забруднення атмосферного повітря за адресою:
вулиця Молодіжна, 1
у селі Новопокровка

Дніпропетровська область-SaveEcoBot

 

Фото без опису