Дніпропетровськгаз замінив споживачам майже сотню газових лічильників, пошкоджених ворожими обстрілами

 АТ «Дніпропетровськгаз» з перших днів війни працює у посиленому режимі. Крім поточних та планових завдань газовиків Дніпропетровщини додалися ще й ремонтно-відновлювальні роботи  газових мереж після ворожих обстрілів.

З початку повномасштабної російської агресії фахівці Дніпропетровськгазу безкоштовно замінили споживачам близько сотні лічильників блакитного палива. Їх було встановлено на заміну пошкодженим приладам обліку у громадах нашої області, де ведуться постійні ворожі обстріли.  

Заміна пошкоджених лічильників виконується за рахунок газорозподільної компанії у ході відновлення розподілу газу до помешкання. Якщо через війну у вашому будинку на Дніпропетровщині відсутнє газопостачання, потрібно звернутися із заявою до АТ «Дніпропетровськгаз».

Загалом протягом минулого року газовики газорозподільних компаній по Україні, які працюють під брендом Регіональної газової компанії (РГК), замінили споживачам 75 тис. пошкоджених газових лічильників. Частина приладів обліку газу, які встановлювали, – українського виробництва. Вони випускаються на двох метрологічних центрах РГК. Це дозволило газорозподільним компаніям, які працюють в зоні бойових дій, швидко замінювати прилади обліку, а не чекати поставок від інших виробників. 

Наближаємо перемогу на своєму газовому фронті!