Дніпропетровськгаз застосувув «стоп-систему» та провів роботи на газових мережах без відключення 4,5 тис. споживачів

Газовики Дніпропетровщини 24/7 пильно стежать за станом газорозподільних мереж області та наявністю стабільного розподілу газу у домівках клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз».

Нещодавно спеціалісти компанії виконали роботи із приєднання об’єкта до системи газопостачання у Криворізькому районі області. Газовики застосували «стоп-систему» італійської фірми Ravetti.

Обладнання від європейського виробника забезпечує надійне перекриття газопроводу в кожній точці відсікання. Воно дозволяє проводити реконструкції та ремонт мереж, заміну дефектних ділянок газопроводу у будь-яку пору року та з мінімальною затратою часу і ресурсів. Відтак саме завдяки італійському устаткуванню фахівцям Дніпропетровськгазу вдалося виконати роботи без відключення газопостачання 4,5 тис. споживачам даного району.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), давно відмовилося від радянських та російських технологій, і налагодило співпрацю з європейськими партнерами. Тому навіть в умовах війни газорозподільна компанія може активно виконувати роботи на газових мережах Дніпропетровщини.  

Дбаємо про безперебійний та безаварійний розподіл блакитного палива мешканцям області!