Фото без опису

За минулий рік фахівці Дніпропетровськгазу обстежили 16,1 тис. км газових мереж області

Бригади КПО Новомосковського, Кам’янського, Павлоградського та Нікопольського відділень АТ «Дніпропетровськгаз» щорічно виконують комплексне приладове обстеження усіх газопроводів, а це – більше 16 тис. км газогону у регіоні. Протягом минулого року фахівці газорозподільної компанії:

- здійснили техобстеження 16,1 тис. км газових мереж області;  

- виявили майже 10 тис. пошкоджень ізоляційного покриття підземних газопроводів;   

- а також 14 тис. витоків газу на підземних і надземних газових мережах.

Спеціалісти під час робіт перевіряють місце та глибину закладання газопроводу, його герметичність, цілісність і стан ізоляційного покриття. Кожен фахівець служби проходить величезні відстані протягом року, аби упевнитися, що мережі знаходяться у належному стані та не мають витоків.

Для своєчасного виявлення витоків газу спеціалісти Дніпропетровськгазу мають сучасне обладнанням європейського зразка: лазерні текошукачі Laser Methane mini та ELLI, газоіндикатори GOLIATH, VibraGAS і Leck OmiOEX, устаткування для контролю стану ізоляційного покриття газопроводів через ґрунт СПРУТ-17 тощо. До того ж, новітні витокошукачі допомагають швидко та якісно перевірити мережі у тих населених пунктах Дніпропетровської області, де відбуваються ворожі обстріли та можливі руйнування.

Тримаємо свій газовий фронт!