Фото без опису

Дніпропетровськгаз: заміна газового конвектора «під ключ» – гарантія тепла та комфорту

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині активно продовжується. Якщо ви замислюєтесь над заміною газового обладнання, виконувати її можна навіть у цей період. Найчастіше такий процес триває всього один день. Тож, аби відчувати себе комфортно цією зимою, АТ «Дніпропетровськгаз» рекомендує ретельно обирати опалювальний прилад для помешкання. Один із практичних варіантівгазовий конвектор.

Замовляйте у 104.ua клієнтських просторах регіону послугу «під ключ», і вам гарантований найкращий сервіспочинаючи від оформлення паперів до встановлення конвектора.

Що отримає споживач, якщо обере цю послугу

1. Офіційну гарантію та сервіс;  

2. демонтаж старого конвектора та підключення нового;  

3. офіційну реєстрацію нового обладнання;  

4. заміну комплектуючих, необхідних для підключення конвектора до системи газопостачання;  

5. пакет документів.

І все це за — 3 300 грн. Ціна фіксована, якщо ви придбали газовий конвектор у 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині і не змінюєте його місце розташування

Усі роботи виконують кваліфіковані фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», які пройшли відповідне навчання, мають дозвільні документи і сучасне обладнання для виконання таких робіт.

Обирайте сучасне та якісне газове устаткування і замовляйте послугу у найближчому 104.ua клієнтському просторі. Також ви можете отримати усю інформацію щодо послуги з заміни газового конвектора «під ключ» в АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання.

Дбайте про свій комфорт!