Фото без опису

Дніпропетровськгаз встановив ще один ШГРП RGC Production у Криворізькому районі області

Газовики активно продовжують оновлювати мережі Дніпропетровщини в умовах війни. Перед новим роком спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» попри постійні ворожі обстріли у Криворізькому районі області провели заміну двох старих ШГРП. Відтепер замість тих, які пропрацювали майже 30 років, на газових мережах встановлений шафовий газорегуляторний пункт виробництва RGC Production.

Навіть в умовах воєнного стану газовики Дніпропетровськгазу продовжують впроваджувати новітні технологічні рішення для підвищення стабільного розподілу газу та безпеки споживачів.

Під час виготовлення ШГРП на українському заводі використовують італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це надійне європейське устаткування стабілізує подачу блакитного палива і дозволяє уникати втрат газу. До того ж, обладнання від європейського виробника дає можливість утримувати тиск у мережах, не припиняючи газопостачання – навіть коли газопроводи зазнають пошкоджень. Відтак новий ШГРП забезпечує безперебійний розподіл блакитного палива 200 споживачам приватного сектора та багатоквартирних будинків у даному районі.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), повністю відмовилось від радянських і російських технологій. Налагоджена співпраця з іноземними партнерами, у тому числі з італійською компанією Pietro Fiorentini, власні логістичні маршрути дали змогу активно виконувати необхідні роботи на газових мережах в умовах війни. 

Безперебійний та безаварійний розподіл газу мешканцям Дніпропетровщини - понад усе! Працюємо заради перемоги над ворогом!